Jessica Almenäs hyllas efter vassa svaret – får stöd av kändisarna: "Åh herregud"

Höggravida Jessica Almenäs spydde galla på Twitter när hon inte blev erbjuden sittplats i kollektivtrafiken. Nu hyllas hon för sitt episka svar på en kommentar som försvarande "manspreading".

Jessica Almenäs, 41, hyllas på sociala medier efter att ha delat med sig av sin upplevelse i kollektivtrafiken. Den höggravida tv-profilen öppnade upp om sin upplevelse på Twitter:

“Härligt att åka kommunalt som höggravid i Sverige. Inte en jävel erbjuder en att få sitta. Nä sitt kvar och manspreada du bara jävla pucko”, skrev hon ilsket.

Det var bara startskottet. För en stund senare fick hon kritik av en manliga Twitter-användare som surt svarade på Almenäs inlägg:

“Fick du inte sittplats av någon kärring som hade 327463763 väskor heller? Ska vi kalla det för kärringspreada? Sen varför vi killar sitter med benen isär är för ATT VI HAR PUNGKULOR, tala om att vara en stolle, kläm ihop pattarna så kanske du fattar vad vi menar”.

Jessica Almenäs verkar inte riktigt ha följt mannens ilskna råd, istället hyllas hon nu för sitt svar:

“Har aldrig sett en pung som är så stor att den tar upp två platser på bussen/t-banan/flyget. Så din logik haltar lite”. Lite senare skrev hon även: “Du är medveten om att kvinnor “klämmer ihop pattarna” i en bh varenda dag?”.

Under söndagen publicerade hon en skärmdump av konversationen på sitt Instagram-konto och konstaterade “Manspread är visst en känslig pung(t) för vissa män…”.

Efter att hon publicerat flera bilder av Twitter-konversationen så får hon stöd av sina följare. Majoriteten av dem hyllar Jessica Almenäs för de vassa svaren.

“Stackars honom”, “Hahaha vilket ärkepucko”, och “Åh herregud. Att han bara orkar! Fan vad bra du brände honom” är några av de över 140 kommentarerna som på kort tid rasat in på Almenäs Instagram.

Även kända namn backar upp Jessica i kommentarsfältet.

“Vet inte om jag skall skratta eller gråta….. Älskar ditt svar”, skriver festfixaren Micael Bindefeld.

“Orkar inte. Orka”, skriver Alexandra Pascalidou.

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs bild får fansen att häpna: ”Blir bebisen förvirrad?”

LÄS OCKSÅ: Gravida Almenäs om uppbrotten: ”Jag har skapat kaos”

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!