TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Almenäs hyllas efter vassa svaret – får stöd av kändisarna: "Åh herregud"

17 jul, 2017 
Malin Ljung
Höggravida Jessica Almenäs spydde galla på Twitter när hon inte blev erbjuden sittplats i kollektivtrafiken. Nu hyllas hon för sitt episka svar på en kommentar som försvarande "manspreading".
Annons

Jessica Almenäs, 41, hyllas på sociala medier efter att ha delat med sig av sin upplevelse i kollektivtrafiken. Den höggravida tv-profilen öppnade upp om sin upplevelse på Twitter:

“Härligt att åka kommunalt som höggravid i Sverige. Inte en jävel erbjuder en att få sitta. Nä sitt kvar och manspreada du bara jävla pucko”, skrev hon ilsket.

Det var bara startskottet. För en stund senare fick hon kritik av en manliga Twitter-användare som surt svarade på Almenäs inlägg:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Fick du inte sittplats av någon kärring som hade 327463763 väskor heller? Ska vi kalla det för kärringspreada? Sen varför vi killar sitter med benen isär är för ATT VI HAR PUNGKULOR, tala om att vara en stolle, kläm ihop pattarna så kanske du fattar vad vi menar”.

Jessica Almenäs verkar inte riktigt ha följt mannens ilskna råd, istället hyllas hon nu för sitt svar:

“Har aldrig sett en pung som är så stor att den tar upp två platser på bussen/t-banan/flyget. Så din logik haltar lite”. Lite senare skrev hon även: “Du är medveten om att kvinnor “klämmer ihop pattarna” i en bh varenda dag?”.

Annons

Under söndagen publicerade hon en skärmdump av konversationen på sitt Instagram-konto och konstaterade “Manspread är visst en känslig pung(t) för vissa män…”.

Efter att hon publicerat flera bilder av Twitter-konversationen så får hon stöd av sina följare. Majoriteten av dem hyllar Jessica Almenäs för de vassa svaren.

“Stackars honom”, “Hahaha vilket ärkepucko”, och “Åh herregud. Att han bara orkar! Fan vad bra du brände honom” är några av de över 140 kommentarerna som på kort tid rasat in på Almenäs Instagram.

Även kända namn backar upp Jessica i kommentarsfältet.

“Vet inte om jag skall skratta eller gråta….. Älskar ditt svar”, skriver festfixaren Micael Bindefeld.

“Orkar inte. Orka”, skriver Alexandra Pascalidou.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons