Jessica Almenäs bild får fansen att häpna: ”Blir bebisen förvirrad?”

Jessica Almenäs chockar sina följare på Instagram när hon gör en omöjlig pose i nionde månaden.

Jessica Almenäs, 41, blir snart bli mamma igen. Tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren, 31, väntar hon en liten pojke.

Jessica är gravid i nionde månaden, men det har inte hindrat henne från att träna. På Instagram chockar hon nu sina följare genom att dela en bild på sig själv i handstående.

Slutspurt på graviditeten och nu efter nio månader längtar man ju ihjäl sig efter vissa saker.. Skumpa.. Löpning..“, skriver tv-profilen till bilden.

På sin blogg utvecklar Jessica Almenäs sina tankar kring det hon längtar efter, förutom bebisen förstås.

Att kunna sova på mage. Att kunna sova på rygg. Att kunna sova på sidan. Att kunna SOVA överhuvudtaget“, skriver Jessica Almenäs och fortsätter med att räkna upp fler saker hon längtar efter.

“Sex. Rent tekniskt så KAN man ju ha sex även som höggravid, men… Ja, ni som fattar ni fattar”, skriver hon.

Jessica Almenäs följare är inte sena med att reagera på den spänstiga bilden.

Haha, vilken härlig bild. Du är för häftig“, skriver en imponerad följare. “Du är galet cool!!! /trebarnsmamma som inte ens kan göra det där utan gravidmage“, skriver en annan.

Radioprofilen Titti Schultz, 45, kommenterar: “Undrar om bebisen blir förvirrad av det där?? “Vad fan jag hade ju lagt mig med huvudet nedåt!!!??“, skriver hon med en skrattande smiley.

Jessica Almenäs har fått en del kritik för att hon fortsatt träna under graviditeten. I mitten av juni satte hon ner foten med en Instagraminlägg.

Jag är rätt trött på att andra tror sig veta vad som är bäst för min kropp och vad jag och bebisen mår bäst av. Om andra bara vill/ville ligga på rygg och mumsa praliner under graviditeten så är det deras val. JAG tycker om att träna och mår bra av det och om jag mår bra så gör bebisen det. Skulle jag bara ligga och vila så skulle jag bli deprimerad och det skulle bebisen definitivt INTE må bra av“, skrev Jessica då.

 

FOTO: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!