Jespers hemliga ligglista: 'Läckberg har hört av sig'

Jesper Blomqvist har haft dejtingförbud under hela "Let's dance". Nu avslöjar han att han har sparat alla kvinnor som vill dejta honom i en lång lista – däribland Martin Melins ex-fru Christina Melin, efter ett förslag från Camilla Läckberg. – Det har varit tokmycket, säger Jesper.

Jesper Blomqvist, 43, har gjort braksuccé i årets upplaga av “Let’s dance” och tävlar i kväll i finalen. Men det är inte bara på dansgolvet som den forne fotbollsstjärnan har gått hem – utan också bland landets kvinnor. Nu avslöjar han och hans danspartner i programmet, Malin Watson, 49, att de har skrivit ner en lång lista på tjejer har hört av sig under programmets gång med en önskan om att få dejta Jesper.

– Det har kommit in väldigt många erbjudanden, jag har en lång dejtinglista. Det är jag som har administrationen för Jespers dejtingliv just nu och jag har väldigt höga krav. Det måste vara väldigt bra tjejer för att de ska hamna högt på listan, för det är en lång kö, säger Malin Watson till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvists uppgörelse med exfrun: ”Har löst det”

Ett av namnen på listan bland kvinnor som vill dejta Jesper efter “Let’s dance” är Martin Melins, 49, exfru Christina Melin, 40. Och det är ingen mindre än Martins andra exfru, deckarförfattaren Camilla Läckberg, 42, som har hört av sig till både honom och Malin med förslaget.

– Camilla Läckberg har erbjudit en tjej till listan, absolut. Det är Christina Melin. Camilla har hört av sig både på Instagram och sms och jag har förklarat för Jesper vem Christina är. Så hon är absolut med på listan nu, säger Malin Watson och skrattar.

Jesper Blomqvist fyller i:

– Jag känner Camilla Läckberg lite grann, men inte så väl. Christina Melin har jag dock inte haft äran att få träffa än, säger han och skrattar.

Men kommer du att gå på en dejt med Christina nu då?

– Alltså, Malin har ju gett mig dejtingförbud tills “Let’s dance” är över. Hon har sagt “bara så du vet blir det ingen dejting och inget spring i danslokalen”. Malin vill att jag ska ha allt fokus på henne. Nej, men det har inte funnits tid att dejta nu heller, det har varit tokmycket hela tiden, säger han.

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvist blåst på miljoner: ”Var för godtrogen”

Malin Watson erkänner att hon förbjudit sin danspartner att dejta under programmets gång, men att hon kommer att upphäva kvinnoförbudet klockan 00.01 i natt när finalen har gått av stapeln.

– Jag ska höra av mig till Camilla Läckberg direkt efter tolvslaget och säga att “nu släpper jag greppet om Jesper och häver förbudet”, säger Malin Watson och skrattar.

Finalen av “Let’s dance” sänds 20.00 i kväll, fredag, på TV4.

Foto: IBL