ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jesper Parneviks krav på Penny och Douglas relation: ”Förstör inte”

08 aug, 2023 
Johanna Talamo
Penny Parnevik och Douglas Murray är gifta sedan 2019 och har två, snart tre barn tillsammans, då Penny just nu är höggravid.
Nu berättar Penny om pappan Jesper Parneviks krav på hennes och Douglas relation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”Brand logo
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

Penny Parnevik, 26 fick sitt genombrott i realityserien Parneviks där man kunde följa henne tillsammans med familjen i vardagslivet.

Hon är gift med Doulas Murray, 43 sedan 2019 som de firade med en stor bröllopsfest efter pandemin 2022. Tillsammans med Douglas har hon sonen Atticus, dottern Pebble och deras tredje bebis som kommer att födas inom kort

Penny Parnevik och Douglas Murray om ålderskillnaden

Douglas Murray har under många år varit en nära vän till Pennys föräldrar, Jesper Parnevik och Mia Parnevik, kärlekparet började fatta tycke för varandra och i februari 2019 friade Douglas till Penny.

Bröllopet fick dock vänta då paret senare samma år blev föräldrar när sonen Atticus föddes. Två år senare fick de dottern Pebble.

Det skiljer 17 år mellan de äkta makarna Penny Parnevik och Douglas Murray. I Bianca Ingrossos talkshow Bianca så har de delat med sig av sina upplevelser av ålderskillnaden. Under programmet passade Bianca på att fråga när paret tycker att den blir extra tydlig.

Annons

– Åh, hela tiden, sade Penny då och skrattade.

– Inte när det kommer till mognad i alla fall, svarade Douglas.

Men trots att det skiljer sig 17 år mellan Penny och Douglas visade det sig vara Penny som är den mogna av dem två.

– Nej, han är sjukt omogen! Så det är bra. Nej, men det märks som mest skulle jag säga är när vi hänger med mina föräldrar, sade Penny.

– För min pappa och han är ju bästa kompisar och då blir det lite rival mellan mig och pappa, vem älskar han mest?, sade hon och menade att pappa Jesper oftast vinner Douglas kärlek.

Jesper Parnevik om kravet på Penny och Douglas relation

Penny Parnevik driver podcasten Peg och Penny tillsammans med systern Peg Parnevik. I det senaste avsnittet gästar Douglas Murray och där pratar de om olika aspekter rörande deras relation.

Annons

De diskuterar hur det var i början av relationen – när de först började dejta. Penny förklarar då att pappa Jesper Parnevik redan hade förstått att hon och Douglas hade känslor för varandra, trots att makarna inte trodde det.

– När du ringde honom och sa att du ville träffa mig och att vi kanske hade känslor för varandra. Då kommer han kommer ner till mig, vi trodde ju inte att de fattade det men det hade dem fattat, säger Penny i podden.

Penny fortsätter med att förklara att pappa Jesper då hade varit tydlig med henne vad han tyckte var viktigt om hon och Douglas ville ge relationen ett försök, ett krav var att Jesper inte ville att de nu äkta makarna skulle se på dejtandet som en rolig grej.

– Men pappa kommer ner till mig och säger; ”Om du ska göra det här så får du inte se på det bara som en kul grej att du träffar en äldre man, att han är på det här sättet och han är rolig och skön och så. Det får ju inte vara en rolig grej för att jag vill inte att Douglas hjärta blir krossat”, säger Penny.

Annons

Hon fortsätter med att förklara att den andra aspekten till att Jesper Parnevik inte ville att hon skulle ta relationen oseriöst var familjen Parneviks goda vänskapsrelation till Douglas. Penny fortsätter med att förklara vad Jesper hade sagt.

– ”Alla i familjen älskar Douglas, så förstör inte vår vänskap med honom bara för att du ser det här som en kul grej”, säger Penny och fortsätter.

– Så det var mycket press i början att okej om vi ska testa det här då vi kör all in och sen måste vi inse supersnabbt om det inte blir av innan någon blir för ledsen liksom.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons