LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jesper Parnevik smygfilmar föräldrarna – fina stunden med barnbarnet Peg

03 mar, 2024 
Linn Seipel
Jesper parnevik peg parnveik
Peg Parneviks karriär går som på räls – och hon har hela familjens stöd hela vägen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Det forna golfproffset Jesper Parnevik, 58, och Mia Parnevik, 55, har snart varit gifta i 30 år och fått barnen Peg, 28, Penny, 26, Philippa, 24, och Phoenix, 22. Förr kunde vi följa familjen från lyxvillan Casa Mia i Florida i deras egen realityserie Parneviks.

Nu är barnen stora och har flyttat hemifrån, lite utspritt runtom i världen. Mia och Jesper är dock i rutan igen i serien Parneviks all in, som hade premiär i vintras. I den har de utmanat sig rejält med bland annat ormmassage, tantra och fasadklättring.

Jesper Parneviks enorma stolthet över dottern Peg Parneviks framgångar

Deras äldsta dotter Peg är artist, och har just nu stora framgångar i sin karriär. Hon blev snabbt en favorit i förra säsongens Så mycket bättre, och turnerar för fullt med sin musik. Och självklart finns hela familjen där som stöd!

Annons

Jesper lade nyligen upp ett klipp från hennes konsert där han skriver hur bra det var och hur stolt han är över sin dotter. Han passar också på att smygfilma upp mot en balkong där hans föräldrar, det vill säga Pegs morföräldrar, Gertie och Bosse Parnevik står och tittar på showen.

Till klippet skriver han ”Mamma och papp nervösa före Pegs konsert”, följt av två hjärtemojis.

Morföräldrarna Gertie och Bosse Parneviks stöd till barnbarnet Peg

I kommentarsfältet är det många som hurrar för Peg – men också för Bosse och Gertie som visar sitt stöd på en rockkonsert trots att de kanske är lite skröpliga.

”Vilken stjärna”, skriver en.

”Hon va grymt bra”, skriver en annan.

”Heja Bosse o Gertie”, skriver en tredje.

”Så sött”, skriver en fjärde.

En annan följare verkar vara ett fan till hela familjen, som skriver:

”Jesper, 1994 såg jag din pappa välta cirkus med sin revy, 1998 såg jag när du vann Volvo Scandinavian Masters på Kungsängen GC. 2024 såg jag din dotters fantastiska konsert på Kägelbanan.” En kommentar som får både Mia och Jesper att svara till följaren med ett hjärta.

FOTO: TT, TV4

Annons