LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför trodde barnen att Mia och Jesper Parnevik skulle skiljas

13 nov, 2023 
MIA PARNEVIK, JESPER PARNEVIK
Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 29 år och har fyra barn tillsammans och är morföräldrar till tre barnbarn.
Nu berättar Jesper om den gången när barnen trodde att han och Mia skulle skilja sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 29 år och tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix. I fyra säsonger fick vi lära känna familjen Parnevik på djupet i den egna realityserien Parneviks.

Sedan dess har mycket hänt. Alla barnen har flyttat hemifrån och bor lite utspritt över hela världen. Penny bor i Sverige där även Peg har sin bas. Peg är dock mycket i Los Angeles och spelar in musik och där bor även Phoenix. Philippa bor i New york och jobbar med mode.

Parneviks-serien är nu ett minne blott men för dem som älskar att se Mia och Jesper i tv-rutan kan man nu pusta ut. De har nämligen fått en ny show på Prime video, som heter Parneviks all in.

Därför trodde barnen att Mia och Jesper skulle skilja sig

Men något annat som hänt sedan vi sist fick se familjen Parnevik i tv-rutan är att den stora lyxvillan i Jupiter, Casa Mia, är såld. Idag bor Mia och Jesper istället i ett mindre hus.

Annons

Det var dock inte "bara att flytta in" utan Mia och Jesper har gjort en omfattande renovering. Under ett och ett halvt år hade de inget hem. I stället bodde de hos vänner och fick låna ett gästhus.

– Vi har flängt hit och dit, rest och varit mycket med barnbarnen. Barnen trodde att vi skulle skilja oss. Många par hade slagit ihjäl varandra, men vi har blivit väldigt hopsvetsade och nästan gått in i symbios, säger Jesper i en ny intervju med Amelia.

Mia och Jesper Parnevik om barnbarnen

Mia och Jesper har tre barnbarn. Tillsammans med maken Douglas Murray har Penny nämligen sönerna Atticus och Achilles, födda 2019 och 2023. De har även dottern Pebble, som är född 2021.

Att Mia och Jesper älskar att vara morföräldrar råder det inga tvivel kring.

– Vi är så glada, superglada. Det är fantastiskt. Det är mycket bättre, bättre än sina egna barn, sa Mia i Efter fem när nyheten var ute att Penny väntade sitt tredje barn.

– Så får du inte säga, sa Jesper och fortsatte:

– Vi har två hittills och det är full rulle dygnet runt när de är med oss, vi har ju fyra själv så vi ska klara det.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Karin Törnblom/TT

Annons