Jesper Börjesson visar förvandlingen i Nyhetsmorgon

Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon
I måndags var det dags för Jesper Börjesson och Sofia Geite att vara programledare för Nyhetsmorgon.
Nu uppmärksammar flera TV4-tittare Jespers förvandling.
– Det klär dig verkligen, skriver en person i en kommentar.
Annons

TV4-profilen Jesper Börjesson, 49, har varit programledare för Nyhetsmorgon sedan 2006. Han är uppskattad av många tittare och vi får ofta se honom tillsammans parhästen Soraya Lavasani, 37, i rutan.

När Jesper gästade podcasten Värvet avslöjade han att det skulle krävas en hel del för att han skulle byta bort jobbet på TV4.

Annons

– Om man skulle få ett jobberbjudande och det skulle kännas ”shit det där låter ju jätteroligt”, då tror jag nog att jag skulle hoppa på det. Men det är ingenting som har slagit Nyhetsmorgon hittills, sa han i podden.

Annons

Trots att Jesper Börjesson har en hel del trogna fans möts han även stundtals av kritik. TV4-profilen är inte ovan vid att få höra att han pratar för fort eller uppfattas som stressad.

– Jag skulle inte beskriva mig själv som att jag stressar mig igenom Nyhetsmorgon. Jag tror att jag har ett driv, men det är ju trist om en del uppfattar mig som stressad, sa han i podden och fortsatte sedan:

– Det är klart att jag tar åt mig av det för jag tycker att det är tråkigt att jag upplevs som någonting jag själv inte tycker att jag är.

TV4-tittarna hyllar Jespers förvandling

I december och januari har uppställningen inte riktigt sett ut som vanligt i Nyhetsmorgon. Flera programledare har passat på att ta semester under jul och nyår och istället har vi fått se inhoppare som Sofia Geite, 37, och Rania Shemoun Olsson, 44, i programmet.

Annons

I måndags var det just Sofia Geite och Jesper Börjesson som styrde skutan i Nyhetsmorgon, något TV4 avslöjade i ett inlägg på Instagram strax innan sändningen. I kommentarsfältet till bilden på duon är det flera personer som har uppmärksammat att Jesper ser lite annorlunda ut. Tittarna är vana vid att se honom renrakad – men nu har Jesper Börjesson valt att spara ut lite skägg. Förvandlingen hyllas av följarna.

”Snyggt Jesper med lite skäggstubb”, anser en person.

”Jesper det klär dig verkligen i skäggväxten du fått, ser mera vuxen ut”, skriver en annan.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…