Ett år efter skilsmässan – Jesper Blomqvist har hittat kärleken

Ett år efter skilsmässan – Jesper Blomqvist har hittat kärleken

Fotbollsprofilen Jesper Blomqvist satte hjärtan i brand när han vann Let's Dance 2017. Nu avslöjar han för Hänt TV att han har träffat kärleken.

Han förlades med dejtingförbud av sin danspartner Malin Watson när han tävlade i Let’s Dance 2017. Jesper Blomqvist, 43, var på allas läppar när deltog i TV4’s dansprogram, och allra mest intresserade var tittarna av hans kärleksliv.

– Det har kommit in väldigt många erbjudanden, jag har en lång dejtinglista. Det är jag som har administrationen för Jespers dejtingliv just nu och jag har väldigt höga krav, berättade Malin Watson för Hänt i våras.

Jesper Blomqvist hoppade in i Let’s Dance som ersättare för Torsten Flinck när han inte längre kunde medverka på grund av hälsoskäl. Två månader efter vinsten avslöjar nu Jesper för Hänt TV att han äntligen hittat kärleken i livet.

– Ja, men någonting har jag träffat i alla fall. Vi får se vad som händer. Det är nytt, säger Jesper när Hänt TV når honom på röda mattan inför Kristallengalan 2017.

Hans forna danspartner Malin vet som vanligt allting om Jespers privatliv.

–  Jag vet allt. Men mina läppar är slutna, säger hon och skrattar.

Jesper skiljde sig från sin exfru Pauline för drygt ett år sedan. För Hänt.se har han berättat att separationen är hans största förlust i livet.

SE KLIPPET DÄR JESPER AVSLÖJAR SIN KÄRLEKSLYCKA HÄR:

Jesper Blomqvist avslöjar: "Jag är inte singel längre"
Slå på ljud

Läs också: Jesper Blomqvist om skilsmässan: ”Min största förlust någonsin”

Läs också: Benjamins rekordsumma – det fick han för ”Let’s dance”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN