Jesper Bengtsson om kärleken efter återföreningen med Helen Ablatova

Helen Ablatova och Jesper Bengtsson
Dokusåpa-profilerna Jesper Bengtsson och Helen Ablatova medverkade under samma säsong av Paradise Hotel.
Nu öppnar han upp om kärlekslivet och relationen till före detta ärkerivalen.
– Har väl blivit sårad ett par gånger, erkänner han.
Annons

Realitystjärnan Jesper Bengtsson, 24, är med två säsonger och en vinst i bagaget en riktig Paradise Hotel-veteran. Sist han medverkade i programmet var hösten 2019, då han tillsammans med den dåvarande bästa vännen Marcelo Peña, 29, spelade spelet ända in i kaklet helt utan ursäkter. Även fast det tog honom långt i spelet räckte det tyvärr inte hela vägen till mål, men han var definitivt med och banade vägen för Marcelo som det året tog hem vinsten istället.

Annons

Någon annan som också medverkade i den säsongen var girl power-tjejen Helen Ablatova, 23, som med sitt rättvisetänk och “inte-ta-någon-skit-attityd” snabbt blev en stor favorit bland tittarna. I större delen av säsongen fick vi följa Helen och Jespers resa som ärkerivaler, för att i de sista avsnitten chockas av att de helt plötsligt kom överens – och inte bara det, utan faktiskt verkade tycka om varandra.

Annons

Sedan dess har reality-stjärnorna umgåtts en hel del och inte varit blyga med att visa upp det på sociala medier. Nu öppnar Jesper upp för Hänt om kärlekslivet.

Relationen med Helen

Det var i slutet av säsongen som chocken kom för alla tittare. Deltagarna som uttalat varit de största rivalerna av alla låg plötsligt under ett bord och myste.

– Förstår ni att jag och Jesper har ett möte, säger Helen i klippet och skrattar innan de tillsammans kryper in under bordet för att sedan börja hångla.

Efter det har Jesper och Helen setts tillsammans flera gånger och har även dokumenterat det på sina sociala medier. När Hänt pratar med Jesper förklarar han hur han och Helens relation ligger till.

Annons

– Jag och Helen är goda vänner. Vi har varit det sen vi lämnade PH. Vi har en gemensam vän som är god vän till oss båda, berättar han.

Han fortsätter.

– Man måste skilja på spel och vänskap. Helen är en extremt fin människa på utsidan.

Öppnar upp om kärlekslivet

När det kommer till Jespers kärleksliv berättar han att det ligger på is. Anledningen till det har bland annat och göra med att han inte har lika lätt att öppna upp nu som förut.

Annons

– Man var mer mottaglig när man var yngre och har väl blivit sårad ett par gånger. Det är mycket som har hänt i livet, vilket har gjort att man tagit avstånd och kanske inte är lika mottaglig längre, säger han till Hänt.

Men något annat som också stått i vägen för en eventuell kärleksrelation den senaste tiden har varit hans boendesituation. Han har nämligen bott hemma hos sina föräldrar på Ekerö, vilket han är tydlig med är något han inte vill göra om han ska börja dejta någon.

– Jag pallar inte gå in i något tonårsförhållande liksom, utan nästa tjej jag träffar vill jag ska kännas 100-procent, förklarar han.

Även bristen på tid verkar sätta käpparna i hjulen för att hitta kärleken.

– Finns en hel del där ute som är intressanta liksom men orkar inte lägga in någon effort nu när man inte har den tiden.

Annons

Han berättar att han har mycket jobb just nu och väldigt lite tid till övers, men avslöjar att han tror att det kommer hända mycket de tre närmsta månaderna.

– Jag kommer flytta in i min egna lägenhet, och jag tror att generellt när man flyttar hemifrån börjar man växa som person och kanske blir mer öppen och tar fler steg till att träffa någon. Men jag vill inte ta ut någon till min man-cave ute på Ekerö, säger han och skrattar.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…