ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jesper Bengtsson om kärleksbeskedet med René – flyttar ihop

31 jul, 2023 
Johanna Talamo
Realityprofilerna Jesper Bengtsson och René Rehnqvist gick nyligen ut med att de i en relation och har hittat kärleken i varandra.
Nu avslöjar de nästa steg i relationen: ”Vi tror på en lång framtid tillsammans”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så lever Adam och Olivia från Bachelorette idag: ”Tokkär”Brand logo
Så lever Adam och Olivia från Bachelorette idag: ”Tokkär”

Jesper Bengtsson, 27 är känd från Paradise Hotel där han lyckades ta sig till finalveckan, hela två gånger. Tidigare i somras gick Jesper ut med att han och René Rehnqvist, 27 som medverkade i Bachelor 2022 hittat kärleken i varandra.

Nu avslöjar kärleksparet nästa steg i relationen.
”Vi tror på en lång framtid tillsammans, så valet kändes givet”, skriver Jesper Bengtsson i ett privat meddelande till Hänt.

Jesper Bengtsson och René Rehnqvists kärlekslycka

Det var den 11 juni som realityparet René och Jesper officiellt gick ut med att de är ett par – efter att ha exklusivt dejtat en period innan.

Båda förklarade då att resan till en relation inte var helt självklar, på grund av rädslan att gå in i något för snabbt. René skriver att hon har erfarenheter av just detta och att det tidigare inte har slutat bra.

”Jag var rätt rädd för att gå in i ett förhållande då jag har gått in i tidigare relationer väldigt snabb och sen har man insett att man kanske inte känner den man är tillsammans med helt också har det inte funkar.”, skrev René då i ett meddelande till Hänt.

Annons

Realityparet ville ta tiden att lära känna varandra så att de kunde vara säkra på att det kändes rätt innan de tog steget in i en relation. Emellertid insåg båda att det var varandra de ville vara med och i meddelanden till Hänt beskrev båda sina starka känslor för varandra.

Det känns verkligen så bra och hon är inte bara min flickvän utan hon är min bästa vän som jag älskar något oerhört”, skrev Jesper då.

”Jag ser fram emot ett otroligt roligt, lyckligt, galet och underbart liv tillsammans med min bästa vän, partner och livskärlek”, skrev René till Hänt.

Jesper Bengtsson och Renés nya kärleksbesked

I veckan så var det Renés födelsedag och även då delade båda med sig av vad de gjort under dagen. Jesper såg till att överraska flickvännen med frisbee-golf – något som René ofta spelade med sin pappa som liten.

Annons

”Det här var verkligen SÅ roligt och det gick även bättre än förväntat!”, skriver René i en Instagram-story.

Jesper såg även till att ordna en härlig födelsedagsmiddag, en fisketur och filmkväll i soffan för René. På sin Instagram lägger han även ut en video där man kan se glimtar från parets äventyr tillsammans och skriver en kärleksfull grattis-hälsning.

”Idag är ingen vanlig dag för idag är min älsklings födelsedag Hurra Hurra Hurra! Tar tillfället i akt med att lätta på mitt hjärta och berätta varför jag älskar dig så otroligt mycket René. Du är inte bara min underbara flickvän utan du är även min bästa vän.” skriver Jesper på sin Instagram.

Längst ner i hälsningen till flickvännen delar Jesper Bengtsson även med sig av ett glädjande besked – nämligen att de bestämt sig för att ta nästa steg i relationen.

”Om 15 dagar är vi Sambos och ingen är lyckligare än jag! Med dig ser jag en framtid, med dig känner känner jag mig hel.”, skriver Jesper.

Annons

På René Rehnqvist Instagram-story delade hon även med sig av en av sina presenter – nämligen en sambo-ring.

”Hur fin är han inte som har gett mig en sambo-ring? Världens lyckligaste är jag som får dela mitt liv och vardag med min livs kärlek”, skriver René

Foto: Instagram

René Rehnqvist och Jesper Bengtsson har alltså bestämt sig för att flytta ihop och bli sambos.

I ett privat meddelande till Hänt beskriver Jesper att valet kändes självklart med tanke på att de är hos honom i princip hela tiden och dessutom räknar med att ha en framtid tillsammans.

Vi är mer eller mindre hos mig hela tiden så vi kände att det var onödigt med två bostäder och vi tror på en lång framtid tillsammans så valet kändes givet”, skriver Jesper till Hänt och fortsätter.

”Istället kunde vi låta över hennes förstahandskontrakt till en vän som sökte bostad vilket kändes som en win win.”

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons