LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jesper Bengtsson och René Rehnqvist visar upp kärlekslyckan – första orden

20 jul, 2023 
Johanna Talamo
Jesper och Rene
Realityprofilerna Jesper Bengtsson och René Rehnqvist har hittat kärleken hos varandra – men till en början vågade ingen av dem tro att det skulle leda till en relation.
Nu berättar de om kärlekslyckan och vägen dit:
”Vi båda tänkte väl inte att det skulle bli någonting”, skriver René i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jag har aldrig med Moa Lindgren: ”Hånglat med en kändis”Brand logo
Jag har aldrig med Moa Lindgren: ”Hånglat med en kändis”

Jesper Bengtsson, 27 gjorde sin tv-debut i Temptation Island för att sedan synas i Paradise Hotel där han hela två gånger lyckades ta sig till finalveckan. Jesper har nu funnit kärleken i René Rehnqvist, 26 som medverkade i Bachelor 2022 där även hon ”tog sig långt” i programmet.

Jesper Bengtsson och René Rehnqvist om rädslan att kasta sig in i något

Realityprofilerna Jesper Bengtsson och René Rehnqvist har nyligen gått ut med att de hittat kärleken i varandra och i början av juli, närmare bestämt den 11 juli, blev dem officiellt ett par efter att ha varit exklusiva under en längre period.

Allting började med en matchning på en dejtingapp och Jesper beskriver att det var han som sedan tog initiativet till att ses första gången.

”Vi matchade på en dejtapp och jag tog initiativet och hörde av mig först. Ingen av oss trodde att vi skulle sluta upp som ett par men här står vi idag.” skriver han i ett meddelande till Hänt.

Annons

Både Jesper och René beskriver att resan till en parrelation inte varit självklar då båda tampats med rädsla för att kasta sig in i en relation för snabbt. René skriver att hon har erfarenheter av just detta och att det tidigare inte har slutat bra.

”Jag var rätt rädd för att gå in i ett förhållande då jag har gått in i tidigare relationer väldigt snabb och sen har man insett att man kanske inte känner den man är tillsammans med helt också har det inte funkar.” skriver René i ett meddelande till Hänt.

René fortsätter med att berätta att både hon och Jesper bestämt, för sig själva, att de inte skulle träffa någon just nu men efter första dejten så fick båda upp ögonen för varandra.

”Men vi klickade direkt på första dejten för ett par månader sen när vi lagade en pasta hemma hos honom i hans lägenhet i Blåsut. Vi hamnade direkt in på djupa samtal och hade otroligt kul, så jag kände direkt att jag ville träffa honom igen men var förvånad över hur bra vi hade klickat”, skriver René till Hänt.

Jesper Bengtsson och René Rehnqvist kärlekslycka

René Rehnqvist beskriver att de tillsammans kom överens om att låta relationen ta sin tid så att de båda kunde vara säkra på att det kändes rätt innan de tog steget in i en relation. När tiden gick så insåg de emellertid att de var rätt för varandra.

Annons

”Men sen när tiden gick så insåg vi verkligen hur kul vi har ihop, och känslorna blev väldigt starka rätt fort.” skriver René till Hänt.

Jesper Bengtsson förklarar även han att de efter några månader kände att de kommit varandra väldigt nära.

”Vi har träffats under ett par månader och verkligen lärt känna varandra på djupet då vi båda har kastat oss in i relationer förut.”, skriver Jesper till Hänt.

Efter att ha kommit till insikt om vilka djupa känslor de utvecklat för varandra bestämde de sig för att ta steget in i en relation. René berättar att de nu dessutom har träffat varandras familjer vilket skapat ett ännu starkare band.

”Sen träffade jag hans familj som är helt fantastiska och han min och det känns verkligen så fint att man blivit en så fin del av varandras familjer. Vi båda hade väldigt starka känslor för varandra väldigt länge men sen blev dom så starka och då sa vi att vi älskar varandra och blev ett par nu i början av juli”, skriver René till Hänt.

Annons

”Det känns verkligen så bra”

Just nu är kärleksparet på Gotland där de njuter av allt vad sommaren har att erbjuda, de har dessutom en semester inplanerad tillsammans i augusti.

Varken René och Jesper håller tillbaka när de beskriver känslorna de har för varandra och förhoppningarna om ett långt, lyckligt liv tillsammans.

Det känns verkligen så bra och hon är inte bara min flickvän utan hon är min bästa vän som jag älskar något oerhört”, skriver Jesper till Hänt.

”Jag älskar verkligen Jesper så mycket och han mig. Det är första gången jag är tillsammans med min bästa vän och jag hoppas och tror att han är min sista pojkvän och jag ser fram emot ett otroligt roligt, lyckligt, galet och underbart liv tillsammans med min bästa vän, partner och livskärlek”, skriver René till Hänt.

FOTO: TT/Karin Törnblom/Robert Jadenfelt/Privat

Annons