Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jeppes nya besked om Paradise hotel – efter diskvalificeringen

22 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Jeppe Johanssons nya besked om paradise hotel
I podcasten Vad har Hänt? ger Jesper ”Jeppe” Johansson nytt besked om ytterligare en säsong av Paradise hotel.
Annons

Den tionde säsongen av Paradise hotel är i fullgång och ingen har väl kunnat undgå avsnittet där veteranen Jesper ”Jeppe” Johansson, 29, plötsligt tvingades lämna inspelningen efter att ha begått upprepade regelbrott.

När Hänt pratade med Jeppe berättade han sin version av händelsen.

– Det var en verbal jargong som de till slut tyckte blev för mycket för dem. Att de inte kunde hantera det. Men jag menar, frågar du alla deltagare så är det skitsnack, sa Jeppe om produktionens beslut att skicka hem honom från Mexiko.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jeppe berättade också att han till en början tyckte det var fel att han var tvungen att lämna, men att han nu i efterhand ser på händelsen som något positivt.

– Jag kommer göra det här att jag kastades ut till något positivt, berättade Jeppe till Hänt.

Annons

Kan bli en till säsong av Paradise hotel

Jeppe Johanssons berättar nu i podcasten Vad har hänt? att han fick bra promotion efter han var tvungen att lämna programmet, eftersom att tittarna var nyfikna på vad anledningen bakom beslutet var.

– Det är grym promotion, du syns ju på tv och även om jag bara var med 11 dagar så har det gynnat mig jättemycket.

Jeppe Johansson fortsätter berätta i podcasten att han kan tänka sig vara med i ytterligare en säsong av Paradise hotel, om de betalar honom tillräckligt bra.

– Om de kastar upp en jävlar massa pengar, säger Jeppe.

Jeppe Johansson har tidigare berättat att han fick en hel del för att vara med i den senaste säsongen av Paradise hotel.

– Jag får bättre betalt för att vara där än vad en läkare får i månadslön. Det är helt sjukt. Det enda jag behöver göra är att åka till Mexiko och supa ner mig och bjuda på lite bra tv och då får jag bättre betalt än en kille som ska rädda livet på en människa. Alltså förstår du hur skev världen börjar bli?

FOTO: TV3

Annons