Artikeln innehåller reklamlänkar

Jesper Jeppe Johansson om nya kärleken efter Paradise hotel

Jesper jeppe johanssons avslöjande om nya kärleken

Han har aldrig tidigare haft en flickvän – men nu avslöjar Jesper ”Jeppe” Johansson, som gjort sig känd genom Paradise hotel, att han för första gången hittat kärleken.

En smygtitt från nästa veckas avsnitt av Bladhs Bikt.

Efter att ha kastat kulan i finalen av Paradise hotel gjorde Jesper ”Jeppe” Johansson, 29, sig känd som den hårda, tatuerade killen i tv till synes helt utan känslor. I årets säsong av Paradise hotel gjorde han comeback, och tittarna kunde se en ny sida av Jeppe – innan han blev utslängd från programmet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu berättar Jeppe i Bladhs Bikt att han för första gången släppt in en tjej i sitt liv – och hittat kärleken.

– Det är spännande och nytt, säger han.

Han gästar Bladhs Bikt nästa vecka och i en smygtitt ur avsnittet kan tittarna se att Jeppe avslöjar för programledaren Johanna Bladh att han träffat kärleken.

– För kanske 8 månader sen så bestämde jag mig för att sluta söka bekräftelse via tjejer. Jag tog bort Tinder och när jag väl gjorde det så började jag utan någon speciell anledning prata med den här tjejen, berättar han.

Under samtalet blir han märkbart rörd. Programledaren frågar om han har fjärilar i magen och Jeppe svarar:

– Ja men det har jag, väldigt mycket. Och jag blir lite röd i ansiktet när jag pratar om detta, haha!

Tidigare har en rädsla för att släppa in någon skapat en mur mellan Jeppe och de han dejtat.

– Det har varit medvetet att jag inte släppt in någon tidigare. Jag har varit väldigt busig, haft ett hårt skal när det kommer till tjejer. Men jag har varit väldigt känslig på insidan. Det beror nog på att jag själv varit väldigt självupptagen och varit väldigt upptagen med mitt resande, berättar han och fortsätter:

– Nu är jag 29 år och jag har inte haft en enda flickvän.

Hon är Jeppe Johanssons nya kärlek

Den speciella tjej som fångat Jeppes hjärta är yogaprofilen Lucia Lövig.

– Jag skrev egentligen till Lucia om hon ville komma ner och köra lite yoga med mig i Spanien. Man kan lyssna på sitt mind eller sitt hjärta och jag har alltid lyssnat på mitt mind, men nu lyssnar jag på mitt hjärta och det är väldigt skönt, berättar han.

Jeppe Johansson gästar även veckans avsnitt av podcasten Vad har Hänt?, som leds av Sarah Mansouri, och där berättar han att han och Lucia träffades första gången på Rhodos, han bodde där och hon var där på en träningsresa. Sedan dess har han haft ett öga för henne, trots att hon först var i en annan relation.

– Det känns riktigt bra, säger han om känslorna och fortsätter:

– Hon har alla bitarna, är väldigt förstående, hon är självgående. Det tycker jag är väldigt viktigt. Hon har sin grej, jag har min grej.

Bladhs Bikt med Jeppe Johansson sänds den 28 april 00.30 på Viafree och Hänt Plus. 

LÄS MER: Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

LÄS MER: Paradise hotel-Alexandra om Ludvigs svek: ”Hade flickvän”

FOTO: TV3, Instagram

SENASTE NYTT!