Jens Rönnqvist om okända relationen till deltagarna i Farmen

Jens Rönnqvist om okända relationen till deltagarna i Farmen
Kampen i TV4:s Farmen går vidare och igår fick Simon Axelsson lämna tävlingen efter att ha förlorat i Tinget mot Jens Rönnqvist.
Nu kommer Jens med ett oväntat avslöjande om inspelningen av Farmen. ”Jag skulle dö för er där inne”, skriver han.
Annons

Farmen i TV4 är inne på sin 13e säsong och nerverna hos deltagarna blir allt mer spända. I gårdagens avsnitt av Farmen var dags för  Simon Axelsson, 25, och Jens Rönnqvist, 31, att kämpa om sin plats i tävlingen i Tinget.

Annons
Gänget i årets Farmen som slåss om priset på en halv miljon kronor.
Gänget i årets Farmen som slåss om priset på en halv miljon kronor.
Annons

Simon Axelsson hade tidigare i veckan utsetts till förstekämpe av storbonden Sofie Hodén, 29. Simon valde i sin tur Jens Rönnqvist som andrekämpe. I Tinget stod slutligen Jens som segrare – och Simon fick lämna Farmen.

Simon Axelsson har tidigare berättat för Hänt att han hade svårt för Jens Rönnqvist under hans tid i Farmen.

– Jag störde mig både på Jens, Esmeralda och Mergim. Fruktansvärda människor som tror så högt om sig själva att de inte vet hur de ska bete sig. Det är bland det värsta jag vet! har han tidigare sagt till Hänt.

Annons

Rasat i vikt

Nu avslöjar Jens Rönnqvist att han under inspelningen av Farmen tappade en hel del i vikt. Vid avsnitt nummer 36 har han gått ner hela tio kilo.

Vid det här laget har jag gått ner drygt 10kg, fastän jag försökt äta så mycket jag orkat för att behålla min vikt (92kg) på farmen just för tinget … Något som kamerateamen ser men såklart inte säger, som inte jag själv begriper utan tror att jag har lika mycket att sätta emot som när jag kom in …” skriver Jens Rönnqvist på Instagram.

Farmen-deltagaren Jens Rönnqvist har tränat för att vara med i Farmen.
Farmen-deltagaren Jens Rönnqvist har tränat för att vara med i Farmen.
Annons

Han berättar också att han ända sedan castingen tränat för att vara med i Farmen. Bland annat har han övat med yxa, såg och spik samt kollat upp vilka frågor som ställts i tidigare säsonger – allt för att kunna göra bra från sig i tävlingen.

Fått många kommentarer

Han tackar också sina följare för allt stöd han fått – och att han har varma känslor för de övriga deltagarna i Farmen, även om det inte alltid ser så ut.

Ni som följer mig är helt underbara. Jag hoppas att ni ska se att jag int är lika bufflig och knuffig och styr å ställ i verkligheten på min Youtube-kanal som jag uppfattas i Farmen”, skriver han och fortsätter:

Annons

Oavsett om det kan se ut på TV som jag spelade för egen vinning ska ni veta att jag skulle dö för er där inne.”

FOTO: TV4, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…