Farmen-Jens Rönnqvist okända relation med Dag Tolstoy

Dag Tolstoy och Jens Rönnqvist

Foto: Jakob Dahlström/TV4/Daniel Ohlsson/TV4

Dag Tolstory blev årets första storbonde i Farmen 2021.
Nu avslöjar den tidigare deltagren Jens Rönnqvist att han haft kontakt med Dag innan inspelningarna drog igång.

En ny säsong av Farmen är i full gång och ett helt gäng blandade personer har flyttat in på gården för sitt livs äventyr. En deltagare som tagit stor plats redan från start är yogainstruktören Dag Tolstoy, 27, från Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dag Tolstoys första vecka på Farmen – starka uttalanden

Som årets första storbonde har Dag lyckats skapa sig både vänner och fiender redan efter första veckan. Dag har inte heller varit rädd för att säga vad han tycker och tänker, i synkar har han nämligen uttryckt att han vill röra om i grytan och inte trivs med att det är allt för lugnt på gården.

Dag är dessutom ett känt ansikte sedan tidigare, i alla fall för vissa. Utanför Farmen har han en karriär på TikTok, där han idag har hundratusentals följare som ständigt tar del av hans humoristiska klipp.

Av vad vi hittills fått se av Dags arbete på Farmen så kan det däremot komma att bli utmanande, Dag har nämligen inte allt för mycket gårds-vana. Någon som vet exakt hur tufft det är att medverka i programmet är Jens Rönnqvist, 32, som deltog i förra säsongen. Jens tog sig långt i tävlingen och kom även att bli en riktig tittarfavorit.

Jens Rönnqvist okända relation till Dag Tolstoy

När Hänt når Jens, ett år efter Farmen-tiden, berättar han sina tankar kring den nya säsongen samt avslöjar vem hans favorit är.

LÄS MER: Sanningen om Farmen-Dag Tolstoys kärleksliv

Jennifer fick jag ju upp ögonen för såklart, dels för att hon verkar byggd som en gladiator men även ha en liten räv bakom örat för spelet. Jag hade handlöst spelat med henne om hon varit med samtidigt som mig, säger Jens.

Dag och Jens blev bekanta med varandra innan inspelningarna drog igång. Även om de hade kontakt innan Dag gav sig iväg på Farmen så har deras samtal inte handlat om just programmet, det är nämligen inte tillåtet.

– Man får ju inte snacka med folk om inspelningen, framförallt inte med gamla deltagare. Men när det uppdagades att han skulle vara med blev jag supertaggad att se honom i samma miljö som jag varit i och glad för hans skull! Jag hade ju kontakt med honom från början för att han gör humor och sketcher som jag, men att han dessutom skulle vara med i samma program som jag varit var sjukt otippat, säger Jens.

– Men skulle jag lämna något tips skulle det varit ”bli för fan inte storbonde först”. Såklart är de de första han gör.

LÄS OCKSÅ: Linnea Widmark bryter tystnaden – efter Benjamin Ingrossos uttalande om uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Lina Hedlund visar upp stora familjelyckan med Nassim Al Fakir

Senaste nytt