Lina Hedlund visar upp stora familjelyckan med Nassim Al Fakir

Lina Hedlund.

Precis som många andra har artisten Lina Hedlund haft ett annorlunda 2020.
Som tur är har hon haft sin familj och vänner när det varit tufft.
– Mot nya utmaningar, skriver hon i en bild på Instagram och visar upp en kärleksfull bild med sin partner Nassim Al Fakir.
Slå på ljud

I och med coronapandemin har 2020 varit ett speciellt år för många. För flera artister har covid-19 inneburit att de inte kunnat jobba. Så var bland annat fallet för artisten Lina Hedlund, 42.

I början av året var hon tillsammans med Linnea Henriksson och David Sundin programledare för Melodifestivalen 2020 som hann genomföras innan coronasmittan tog fart på riktigt i Sverige.

I fallet med Melodifestivalen var det in i det sista oklart om man ens skulle kunna ha någon publik. Några veckor senare hade flera tv-produktioner, så som Let’s dance och Stjärnornas stjärna, tagit beslut om att inspelningen skulle genomföras inför tomma publikstolar. Något som drabbade såväl artisterna som alla de som köpt biljetter till olika evenemang runt om i Sverige.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Lina Hedlund och Nassim Al Fakir

För att pigga upp den dystra tillvaron bestämde sig Lina Hedlund för att samla svenska artister i sitt vardagsrum för att sända en live-konsert.

– Jag kände att jag måste göra något och bidra. Musiken helar och för folk samman. Detta är en liten present från oss, ett ljus i mörkret och en pepp till alla som gör ett fantastiskt jobb där ute, sa Lina Hedlund då i pressmeddelandet.

En som gjorde henne sällskap på scenen i vardagsrummet var sambon Nassim Al Fakir. Paret träffades för drygt tio år sedan när Lina Hedlund intervjuades i radio av programledaren Nassim Al Fakir, då hade de faktiskt haft en romans redan i tonåren men inte träffats sedan dess.

LÄS MER: Lina Hedlund och Hanna Hedlund umgicks inte – sprickan i relationen

– Då tänkte han: ”Nu släpper jag henne aldrig”, har Lina Hedlund berättat för Expressen.

De blev sedan ett par och fick barnen Tilo och Eide.

Offentliga frieriet inför alla

För ungefär två år sedan friade Nassim Al Fakir till sin älskade Lina Hedlund i SVT:s direktsändning när han gick ned på knä under prisutdelningen i Stjärnornas hoppning i Sweden International Horse Show, men än har paret inte gift sig.

Men de står fortfarande stadigt vid varandras sida, vilket har varit skönt under pandemin. Nu berättar Lina Hedlund själv om sin lycka med Nassim Al Fakir och barnen.

”Önskar er alla ett godare, nyare och bättre år. Kliver in i 2021 med stor tacksamhet och ödmjukhet över allt fint jag har och får göra. Min familj, mina vänner , kollegor och alla människor som förgyller mitt liv. Mot nya utmaningar och hopp om att vi går mot en ljusare framtid”, skriver hon på Instagram och visar upp en kärleksfull bild med henne och kärleken där de sitter på tu man hand och skålar med varandra.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Carolas son Amadeus Sögaard bryter tystnaden efter föräldrarnas bråk

LÄS OCKSÅ: Hen blir nya ICA-stig efter Loa Falkman – tittarnas spekulationer

SENASTE NYTT!