Sanningen om Farmen-Dag Tolstoys kärleksliv – det söker han

Dag Tolstoy

Dag Tolstoy är en tittarfavorit i årets säsong av Farmen.
Nu berättar han för Hänt om kärlekslivet och dejtandet.
– Lite fram och tillbaka, säger han.

Farmen 2021 har äntligen dragit igång och visas på TV4 kl 20:00 på söndagar och klockan 19:30 på vardagarna måndag till torsdag. Till skillnad från föregående år är det inte Paolo Roberto, 51, som leder programmet. Han har ersatts av Anna Brolin, 40, som även hon har en lång karriär som programledare.

Under hösten har man kunnat se Anna i Biggest loser Sverige, då hon vägledde överviktiga personer som valt att ta tag i träningen. Det blev Mona som kammade hem segern i programmet och hon slog även kvinnligt rekord i Biggest loser med hennes viktras på hela 49,4 procent av sin startvikt.

Dag Tolstoy, 27, är en av deltagarna i Farmen det här året. Tillsammans med bland andra en före detta fotbollsspelare, en bagare och en flygvärdinna utgör han en rejäl mix av personer som vill lära sig mer om lantbruk.

Dag Tolstoy är känd sedan tidigare

Dag har blivit en favorit bland tittarna, och det kanske är för att de känner igen honom från helt andra sammanhang. Utöver jobbet som yoga-instruktör är han nämligen väldigt insatt i sociala medier. Med över 50 000 följare på Instagram och nästan 100 000 följare på Tiktok, är det inte så konstigt om man kanske känner igen honom från tidigare.

Farmen-gänget kör yoga

Dag kör yoga med gänget varje morgon.

Foto: TV4

Tik tok-stjärnan blev snabbt en stark karaktär i Farmen-gänget och bland tv-tittarna. Redan i första avsnittet valdes han ut till storbonde. Men med ansvar kommer en del konsekvenser – något som Dag blev varse om i måndagens avsnitt. Då fick han nämligen en rejäl utskällning av mentorn Hans Wincent, då krattor och liar låg på farliga ställen.

– Det var ju en himla farlig grej det där, så det var ju bra att han sa till oss på skarpen. Det där han blev arg på var ju lien som låg i gräset. Och att vi hade placerat veden lite knäppt. Han blev rasande, sa Dag till Hänt om händelsen.

LÄS MER: Farmen-Wincents ilska mot Dag Tolstoy – redan andra dagen

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dag Tolstoy om kärleken

Anledningen till att Dag har sökt till Farmen är för att han tycker att livet varit alldeles för lätt hittills och att han därför skulle behöva lite mer utmaning. Men han har det inte alltid lätt på alla fronter, som till exempel kärleksfronten.

När Hänt når Dag berättar han om svårigheterna med att finna kärleken.

– Dejta blir nog lättare nu när jag är en offentlig person, men att hitta kärleken blir nog inte lättare, säger han och fortsätter:

– Det är dejtande, lite fram och tillbaka. Det går bra att dejta under coronan, det är ingen skillnad, man dejtar ju en och en liksom.

Dags civilstatus verkar alltså vara lite komplicerad just nu, men en sak som han är säker på är vad han söker hos en tjej.

– Söker framför allt tuffhet hos en tjej, säger han.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

LÄS OCKSÅ: Farmen 2021: Här är alla deltagare som tävlar i TV4-programmet

LÄS OCKSÅ: TV4 svarar – därför är inte gården nedriven i Farmen 2021