Jenny Strömstedts svartsjuka – hittade Niklas på Tinder

Jenny Strömstedt fick en chock när hon hittade en telefon i maken Niklas Strömstedts säng – där det stod att han hade fått en ny matchning på Tinder.

Jenny Strömstedt, 44, och Niklas Strömstedt, 58, har varit ett par i nio år. Men det fanns ett tillfälle som fick Jenny att ifrågasätta förhållandet och bli riktigt svartsjuk – nämligen när hon trodde att maken var med i dejtingappen Tinder. Det berättar hon i kvällens avsnitt av “Tillsammans med Strömstedts”.

– Vi hade en incident. Vi hade några ungdomar på besök hemma, men det tänkte inte jag på. Jag gick in i vårt sovrum och där ligger som vanligt en mobil med ett AIK-skal på Niklas sida av sängen, med framsidan uppvänd. Och så plingar det till i den och då står det “Du har en match med Charlotte82”, säger Jenny Strömstedt i programmet.

LÄS MER: Sanna Lundell om bråken med Mikael Persbrandt: ”Gör slut fem gånger om året”

Programledaren berättar att hon försökte ta in faktumet att hennes man hade gått med i en dejtingapp bakom hennes rygg, men att hon inte kunde förstå det.

– Jag tänkte “Är Niklas på Tinder?”.  Sen tänkte jag “jag trodde att jag kände honom, jag trodde att vi hade en förtroenderelation”. I trettio sekunder stod jag och tänkte på om jag skulle säga någonting till honom eller inte, men jag kom fram till att jag måste säga någonting, säger Jenny Strömstedt.

Jenny och Niklas Strömstedt berättar om Tinder-fadäsen.

En halv minut senare kom Niklas Strömstedt själv in i sovrummet – och i handen hade han sin egen telefon, med ett exakt likadant AIK-skal.

– Du visste ju inte ens vad Tinder var. Det var Niklas son Simons telefon som låg där på sängen, han var för tillfället singel och hade lagt den där. Men där och då var jag svartsjuk. Det var jobbiga 45 sekunder, säger hon i programmet.

“Tillsammans med Strömstedt” sänds 21.00 i kväll, torsdag, på TV4.

LÄS MER: Jenny om maken Niklas: ”Vad är det för tönt?”

Foto: TV4, IBL