LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Strömstedt bekänner relationen med TV4-kollegan – ses utanför jobbet

26 jun, 2024 
FOTO: TV4
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist jobbade tätt ihop förr i tiden, men nu jobbar de olika dagar på Nyhetsmorgon.
Nu berättar Jenny hur deras relation egentligen ser ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas Strömstedt

Jenny Strömstedt, 51, och Steffo Törnquist, 68, var ett radarpar under många år i Nyhetsmorgon. Tillsammans har de upplevt allt ifrån "Fittov-incidenten" till ostbågar som brinner i köket. Dessa incidenter har blivit mycket uppskattade bland tittarna och programledarna själva kommer nog sent glömma de roliga stunderna.

Men sedan några år tillbaka har duon splittrats och nu för tiden sänder Jenny morgonshowen på egen hand. Hennes sändningsdag är på lördagar medan Steffo fått en ny vapendragare; Sofia Geite, 42, som han alltid jobbar med på fredagar.

Steffo Törnquist om relationen till Jenny Strömstedt

Trots detta så är Jenny och Steffo fortfarande vänner i allra högsta grad. Faktum är att Jenny ser honom som en av sina absolut käraste vänner. I en tidigare intervju har Steffo berättat hur deras relation ser ut utanför jobbet i TV4-studion.

Annons

– En gång fick vi riktigt bra kött och ett kilo blev över från Nyhetsmorgon, så vi fick ett halvt kilo var. Då ringde hon och bara "om jag tar med köttet, kan vi få komma hem till dig då och du lagar?" För hon vågar inte laga mat. Men hur svårt är det?, sa han skrattandes och fortsatte:

– Men hon blir skitnervös då och eldar upp allting.

Jenny Strömstedt och Steffo umgås privat: ”Alltid så roligt”

Nu berättar Jenny i en ny intervju att hennes relation med Steffo är bättre än någonsin! Trots att de inte ses så ofta i tv-rutan så umgås de ofta på det privata planet.

– Senast i helgen var vi på samma kalas. Vi har alltid så roligt när vi ses, och vi har exakt samma humor. Men jag har också stor respekt för Steffo som yrkesperson. Han är analytisk och klok, en riktig murvel, säger Jenny till Icakuriren och fortsätter:

– När vi började jobba ihop tog han nog en ganska senior roll, på den tiden var det inget konstigt. Men skulle man se programmen idag skulle det nog vara lite “äldre man vägvisar en yngre kvinna” över det hela. Jag har dock aldrig upplevt det så, vi har alltid haft en väldigt jämlik relation.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons