LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Steffo Törnquist avslöjar verkliga relationen till Jenny Strömstedt

05 apr, 2022 
Lovisa Ström
Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är en minst sagt populär programledarduo i Nyhetsmorgon.
Men hur ser deras relation ut utanför tv-rutan?
Nu berättar Steffo.
Annons
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

Benjamin Ingrossos succéprogrammet Benjamin's är igång med ännu en säsong, och även denna gång har han fått ditt flera folkkära gäster.

I senaste avsnittet är det inga mindre än Moonica Mac, Icona Pop, Klas Eriksson och Steffo Törnquist som gästar restaurangen för att umgås och ta del av Benjamins fantastiska matlagning.

I programmet visar det sig att Benjamin och Steffo har en djupare relation än vad de flesta kanske vet om. De känner nämligen varandra från när de båda var med i Let's dance för många år sedan.

Men en annan relation som också kommer på tal är Steffos relation med TV4-parhästen Jenny Strömstedt.

Benjamin Ingrosso om relationen med Steffo Törnquist: ”Min bästa vän”

Redan i början av programmet avslöjar Steffo att Benjamin har ett smeknamn på honom.

Annons

– Benjamin vet ju att jag tycker att han är ett barn. Han kallar ju mig för morfar, han är så liten, säger han och skrattar.

Att de har en nära relation till varandra tar med andra ord inte lång tid att förstå, och en bit in i programmet berättar även Benjamin hur det ligger till.

– Steffo blev liksom certifierad som min extramorfar när jag var 16 år och var med i Let's dance. Vi hängde skitmycket under repetitionerna. Och sen mot finalen, för vi stod i final ihop, så hade vi samma skinnjacka och åkte runt i hans cab på Östermalm och han rökte cigarr, säger han och fortsätter:

– Det var livet. När jag var 16 år så var min bästa polare Steffo Törnquist.

Steffo Törnquist avslöjar verkliga relationen med Jenny Strömstedt

De som kollar på Nyhetsmorgon vet att Steffo och Jenny Strömstedt är en minst sagt populär programledarduo. De har lett programmet tillsammans i flera år och har kommit att bli nära vänner även privat.

Annons

I Benjamin's berättar Steffo nu hur deras relation ser ut utanför jobbet i TV4-studion. Det är när Benjamin tar upp Jenny och matlagning som Steffo med glimten i ögat säger:

– Jenny är så jävla klanting.

– Brukar du bjuda henne på mat eller hänger ni bara i studion?, frågar Benjamin då varpå Steffo berättar:

– En gång fick vi riktigt bra kött och ett kilo blev över från Nyhetsmorgon, så vi fick ett halvt kilo var. Då ringde hon och bara "om jag tar med köttet, kan vi få komma hem till dig då och du lagar?" För hon vågar inte laga mat. Men hur svårt är det?, säger han skrattandes och fortsätter:

– Men hon blir skitnervös då och eldar upp allting.

Det verkar med andra ord som att Steffo och Jenny har en väldigt fin relation även utanför tv-rutan. Något som kanske inte kommer som en chock med tanke på deras fina kemi i Nyhetsmorgon.

FOTO: TT

Annons