Jenny Strömstedt om Victoria Skoglund och Johan Petersens bröllop

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt och Victoria Skoglund driver podcasten Röda vita rosen tillsammans.
Nu visar programledaren upp vännens bröllopslycka på Instagram.
Hoppas era barn blir fula och ludna", skriver hon skämtsamt.

Jenny Strömstedt, 49, började arbeta som programledare på Nyhetsmorgon 2005. Sedan dess har hon utvecklats till att bli en av Sveriges mest omtyckta tv-profiler och programledare.

Tillsammans med vapendragaren Steffo Törnquist, 65, underhåller den populära duon morgonpigga tv-tittare i morgonprogrammet.

Steffo Törnquist om relationen till TV4-kollegan Jenny Strömstedt

I en tidigare intervju med Hänt har Steffo berättat att han och Jenny har ”fullständig tillit till varandra”, både yrkesmässigt samt på det personliga planet.

– Vi täcker upp för varandra, tänker oftast lika, vill alltid varann väl, och så är vi både lika förtjusta i såväl allvar som löjligt. Vi bestämmer aldrig vem som ska säga vad, vi följer aldrig manus, det bara flyter på ändå, sade han då.

Att vara programledare för den populära morgonshowen är dock inte det enda Jenny Strömstedt gör.

Tillsammans med trädgårdsmästaren Victoria Skoglund har hon även trädgårdspodden Röta vita rosen.

Idén till podden kom till när Victoria skrev ett inlägg på Instagram att hon och Jenny borde starta en podd om trädgård. Sagt och gjort, och så blev det.

– Det ska bli roligt att gå på djupet ned trädgård tillsammans. Och att få ta Victoria i hand och lära mig av henne, sade Jenny Strömstedt i en tidigare intervju med sajten Residence.

Victoria Skoglund dyker även upp i Nyhetsmorgon med jämna mellanrum.

Jenny Strömstedt visar upp stora bröllopslyckan

Nu har Victoria gift sig med kärleken Johan Petersen. I ett inlägg på sin Instagram visar Jenny Strömstedt upp den stora brölloslyckan. Victoria och Jenny har känt varandra i många år och därför är Jenny såklart väldigt glad för hennes skull.

HURRA HURRA HURRA. den här veckan har min kära poddkamrat ÄNTLIGEN gifta sig med sin poolsvetsare. Dessvärre hoppas jag att era barn blir fula och ludna hälsar vi som inte blev bjudna”, skriver Jenny Strömstedt och fortsätter:

”Nu är hon på bröllopsresa vilket betyder att podden spelades in före vigseln - uppsnacket finns med. Klänning? Blommor? Äktenskapsförord?”.

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielssons nya ord om reumatismen – ska få ny medicin

LÄS OCKSÅ: Discovery+ bekräftar: Det blir en säsong 2 av älskar, älskar inte

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Victoria Skoglund/Instagram

SENASTE NYTT!