Niklas och Jenny Strömstedt hyllas av följarna efter orden

Niklas och Jenny Strömstedt hyllas efter dejten på årsdagen.
Jenny och maken Niklas Strömstedt har varit ett par i 12 år, men det var inte förrän i första säsongen av sitt tv-program Tillsammans med Strömstedt som paret avslöjade hur de faktiskt träffades. Nu hyllas de av sina följare för sina kärleksförklaringar till varandra.
Annons

Folkkäre programledaren Jenny Strömstedt, 46, och artisten Niklas Strömstedt, 60, blev ett par 2007 men det var inte förrän för ett par år sedan som de valde att berätta om hur de faktiskt träffades.

Det var under första säsongen av kändisparets program Tillsammans med Strömstedts på TV4, som de avslöjade att kärlekssagan började när de båda flyttade 100 meter från varandra och började då ses på ett kaffeställe.

De bytte nummer och började skriva sms med varandra, vilket slutligen ledde till en middag. Men Jenny var dock inte övertygad om huruvida det var en riktig dejt.

Annons

– Vi hade bestämt oss för att äta middag, men jag hade ingen aning om ifall det var en dejt. Jag hade inga pengar för jag var så fattig, så jag drog hem till en kompis som också var pank, men som lånade pengar av sin kille till mig. Så att jag skulle kunna betala för mig själv om det inte var en dejt, sa Jenny Strömstedt i programmet.

Annons

Idag har paret dock kommit fram till att den där första middagen tillsammans faktiskt var en dejt. Så igår, den 9 april, var det 12 år sedan den ägde rum – något både Jenny och Niklas uppmärksammade på respektive Instagramkonto.

”Dåliga på dejtnights”

I och med årsdagen verkar det som att Niklas och Jenny har besökt en restaurang för en romantisk middag. På sin Instagram har Niklas nämligen lagt upp en bild på sin hustru som sitter mitt emot honom och ler brett när hon tittar in i kameran. I texten till bilden berättar han om hur han räddade henne från en fallande istapp, vilket ledde till den där första dejten.

”När jag väl hade räddat henne från den där fallande jätteistappen föll det sig så att hon såsmåningom sa ja till att gå på date. Så den 9 april för exakt 12 år sen ägde den rum. Det var annandag påsk och där satt vi på ett heltomt Rival. Hon var inte säker på att jag skulle ta notan (meh hur tänkte hon???) så hon hade lånat femhundra spänn av en kompis. Såklart behövdes den inte.”, skriver Niklas Strömstedt och fortsätter:

Och nu tolv år senare sitter vi på en annan krog i grannskapet. Skål för kärleken!”

Annons

Kommentarsfältet drunknar i grattishälsningar från fansen. I havet av kommentarer syns bland annat Eva Dahlgren, som har kommenterat med två hjärtan.

”Herregud, jag älskar er båda! Ni sänder ut kärlek till höger och vänster, hit och dit och det är det jag älskar med er!”, skriver en följare och en annan stämmer in:

”Skål på er. Önskar er ett långt liv tillsammans. Ni är så fina. Och den tjejen var värd rädda och vänta på. Eller hur?”

Även Jenny har valt att hylla sin make på sin Instagram, till en bild på Niklas som sitter mittemot henne vid middagsbordet – och avslöjar samtidigt att de inte är bra på att gå ut på dejter tillsammans.

”Vi är rätta dåliga på dejtnights, har aldrig dejtnights, men ikväll lurade han mig ut på överraskningsmiddag eftersom det är tolv år sen vår första träff, då jag inte visste om han var en dejt eller en ny kompis och då jag framförallt inte hade en aning om att jag skulle sitta med just honom just här tolv år senare. Livet, livet!”, skriver Jenny Strömstedt.

Annons

Även den bilden svämmar över av grattisönskningar och hyllningar från följarna:

”Ni är så fina och ett härligt par”

”Underbart, stort grattis till er! Vilket fint par ni är”

FOTO: TT/Aftonbladet/Elvira Pihl, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…