Jenny Freed: Därför skjuts bröllopet med Robin upp

Jenny Freed om nya bröllopsplanerna med Robin Pettersson.
Jenny Freed friade till sin stora kärlek Robin Pettersson i juli 2018. På grund av olika omständigheter har paret skjutit på bröllopet.
Nu ger Jenny nya besked om hur planerna ser ut inför det kommande giftermålet.
– Vi är spontana, säger hon till Hänt.
Annons

Jenny Freed, 24, sökte kärleken i bonden Joacim Rickling, 28, i TV4:s Bonde söker fru 2017. Relationen mellan dem blev däremot inget mer än vänskap, men inte gjorde det något för Jenny. Kort efter inspelningarna mötte hon nämligen kärleken på annat håll i Robin Pettersson.

Tillsammans med Robin har Jenny Freed tagit stora steg som att flytta ihop och köpa ett gemensamt hem, som de helrenoverat. Dessutom har de sedan ett år tillbaka varit förlovade, efter att Jenny gick ner på knä och friade till Robin i sommaren 2018.

Annons

– Jag friade ute på verandan igår kväll vid solnedgången. Skumpa och en cigarr i myskläder. Enkelt och ärligt. Väldigt romantiskt med glädjetårar i bådas ögon, sa hon då till Hänt.

Annons

Men något giftermål har ännu inte blivit av. När Hänt nådde Jenny i våras förklarade hon varför de valt att skjuta på bröllopet.

– Vi har ju pratat om det, men inte satt något datum. Men tanken är nu att vi ska gifta oss hemma, på gården. Det finns en pir här där vi kan vara. Det känns bra att gifta oss här hemma i och med att det betyder mycket för oss. Så när vi väl bestämt datum är det bara att tuta och köra, sa Jenny Freed då till Hänt och förklarade att bröllopet är tänkt att ha ett speciellt tema:

– Det ska vara bohemiskt tema. Vi ska vara ute, ett med naturen, kanske i ett tält. Fritt och mysigt.

Jenny och Robins nya plan

Nu, ett par månader senare, förklarar Jenny Freed att det är renoveringen av huset som är den främsta faktorn till varför bröllopet skjutits upp. För Hänt berättar hon att det ännu finns saker att fixa på huset, men att bröllopet kommer bli av så fort det är helt klart.

Annons

– Jag vill sikta på 2021 eller något. 2020 eller 2021 och ett sommarbröllop då. Hemma, så det blir ju väldigt praktiskt och bra och jättefint och personligt. Men om vi har tänkt att ha det hemma så måste renoveringen vara klar, så det är väl lite det som det hänger på, säger Jenny Freed till Hänt och fortsätter:

– När det är klart, då kanske man tänker såhär att ”ja, men kör redan idag”. Vi är spontana också, så det kan ju bli så. Det är kul.

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…