Så ser Jenny Alversjös son Leo ut idag

Tittarfavoriten Jenny Alversjö delar med sig av det mesta på sina sociala medier. Nu visar hon upp nya bilden på sonen Leo som vuxit upp.

Jenny Alversjö är en av TV4:s mest populära profiler. Sedan flera år tillbaka har hon gjort det svenska folket sällskap lagom till morgonkaffet när de slå igång tvn. Jenny har intervjuat mängder av kända ansiktet och spännande personer i Nyhetsmorgon genom åren.

Men åren har tittarna kommit nära Jenny och hon är inte sen med att bjuda på detaljer från sitt privatliv, känslor, kärlek, familj eller sjukdomar. På sociala medier är Jenny nära sina följare och hon har tagit med dem genom vått och torrt. I oktober 2019 fick den populära programledaren en stroke.

Även under sjukdomstiden uppdaterade hon sina följare med vad som hände och hur hon mådde. Det här skrev hon i ett inlägg på sin Instagram när det hände:

”Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jagmitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra.”

Efter att ha tillbringat en kortare tid på sjukhuset fick tittarfavoriten återvända hem till sin familj igen. Och väl hemma möttes hon av ett enormt stöd, både från sina kollegor på Nyhetsmorgon och TV4 men också från fans och tittare.

Men främst var det familjen som hon fick mest kärlek och stöd ifrån. Jenny som nyligen hade träffat kärleken Anders när hon fick stroken återvände hem till en massa kärlek. Hur den tuffa händelsen påverkat deras relation har hon öppnat upp sig om tidigare. Och även till honom uttryckte hon sin kärlek på Instagram.

”Tack Anders. Utan dig, inget liv.”, skrev hon då.

Jenny har två barn, sonen Leo, 17, och dottern Olivia, 21, tillsammans med ex-maken Patrik Larsson. Och de gav henne också ett enormt stöd efter sjukdomen. På julafton bara två månader efter stroken la hon upp en ny bild på Instagram på sig och barnen.

”Frisk, stark och vid liv. Känner en obeskrivlig tacksamhet den här julen. God Jul till er alla. Livet är fantastiskt”, skrev programledaren då.

I veckan delade Jenny en bild på sonen Leo som nu vuxit upp och snart är myndig. Det var när de skulle ut för att fira den stundande 18-årsdagen som hon tog tillfället i akt att ösa kärlek över sonen på sitt Instagram-konto.

”Den planerade middagen blev inställd och vi hamnade på haket runt hörnan. Jag och min son. Snart fyller han 18 och livet går knappt att ta in. Just nu blir han vuxen. Samtidigt är livet som det är. Människor dör. Förlorar jobb. Försöker leva. Eller snarare överleva.Har aldrig längtat så mycket efter våren och ljuset”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Så lever Björn Rosenström idag – efter kritiken

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik om hundbeslutet med sambon Petter Kjellén

Senaste nytt