Karl Fredrik om hundbeslutet med sambon Petter Kjellén

Karl Fredrik Gustafsson och sambon Petter Kjellén har blivit ett riktigt stjärnpar på TV4.
Nu berättar de om stora familjebeskedet.
– Det var framförallt Petters beslut, säger Karl Fredrik Gustafsson i A walk with the dog.

I andra avsnittet av Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson, 34, hemma på 1600-talsgården Eklaholm på vackra Österlen. Karl Fredrik har gjort succé med sitt tv-program Karl Fredrik på Österlen och är nu aktuell med andra säsongen av programmet.

Tillsammans med sambon Peter Kjellén har han byggt ett riktigt litet paradis och Karl Fredrik pratar gärna om hur lycklig han är för allt han skapat tillsammans med sin stora kärlek. Trots det berättar Karl Fredrik att han ofta har svårt för att stanna upp och ta in allt det som paret byggt upp från noll.

– Det har varit svårt ibland att bara stanna upp och ta in allt det fantastiska, säger Karl Fredrik i A walk with the dog.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Stora familjebeslutet

När Karl Fredrik och Petter träffades bodde de båda två Malmö i varsin liten lägenhet. Trots att Karl Fredrik tidigare hade haft ett längre förhållande berättar han i programmet att det var kärlek vid första ögonkastet då han la ögonen på sin Petter.

– Vi träffades via en dejtingapp och redan efter första dejten så tänkte vi båda två att ”det där var en trevlig kille” liksom.

Den lilla familjen blev snart större. Efter flytten till Eklaholm bestämde sig paret nämligen för att skaffa den danska gårdshunden Hamlet.

– Det var framförallt Petters beslut då han är den som vuxit upp med hundar och fått ta störst ansvar, säger Karl Fredrik i A walk with the dog.

Beskedet för framtiden

Då Karl Fredrik till en början hade mycket att göra i grådsbutiken på Österlen har Petter varit den som fått ta hand om Hamlet till störst del – men inte heller Karl Fredrik räds en långpromenad på stranden tillsammans med den glada hunden.

– Hundmänniska är ju något man har blivit. Men det är klart, i början så jobbade jag nästan dygnet runt i butiken och då blev det ju framförallt Petter som fick ta det mesta, säger Karl Fredrik och fortsätter:

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

– Men det är klart att jag också har gått upp på natten när han var valp så att han fick kissa och så.

Idag har Hamlet fått epitetet ”snyggast i familjen” och har även fått katterna Leopold och J.C som sällskap. Några fler djur blir det dock inte avslöjar Karl Fredrik.

– Nej jag känner att det är så många vänner till oss som har en massa djur så vi behöver inte göra den grejen.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelle om sanningen bakom uppbrottet med Karin

SE OCKSÅ: A walk with a dog avsnitt 1: Pelle Hansson Edh

FOTO: HÄNT/TT