Jenny Alversjös skarpa kritik mot Big Brother

Jenny Alversjö
Avhopp, nazistiska uttalanden och dödshot.
Det är ingen hemlighet att det har stormat kring årets säsong av TV4:s Big Brother. Nu ryter även TV4:s egna profil, Jenny Alversjö, ifrån mot programmet – mitt under direktsändning.
Annons

Efter att Isabel Pereira och Kim Kamal kastats ut ur Big Brother redan tre dagar efter säsongens start har skandal efter skandal uppdagats inne i huset. Inte minst avslöjandet om att Sami Jacobsson tidigare haft flera tatueringar med nazistiska budskap har skapat stora rubriker – och lett fram till att programledarna Adrian Boberg och Helle Schunnesson hoppat av sina uppdrag. Även deltagaren Jessica Pamlin har valt att avsluta sitt deltagande i programmet och Partik “Patzy” Svensson har anklagats för flera otäcka uttalanden och hot gentemot sina vänner i huset.

Annons

Turbulensen har inte undgått någon. Inte ens TV4:s egna medarbetare Jenny Alversjö, 46, som i Nyhetsmorgon  starkt kritiserar programmet.

Annons

– Det har varit mycket skriverier, säger hon då hon ska gå igenom veckans största nyhetshändelser och fortsätter:

– Det är ju uppenbart att det har brustit någonstans i castingen.

Kritiseras av egna profilen

Men trots kritiken menar TV4 själva att de har gjort en grundlig undersökning då de har valt ut deltagare till Big Brother 2020 efter att programmet haft uppehåll i flera år.

– Vi håller djupgående samtal med både castare och psykolog, har TV4:s presstalesperson, Anders Edholm, tidigare sagt till Hänt om valet av deltagare.

Annons

Nu återstår ytterligare 85 dagar innan deltagarna tillåts lämna huset. Och efter att Big Brother lämnade en varning om att det måste ske en skärpning bland deltagarna har stämningen faktiskt lugnat ner sig. Trots det verkar Nyhetsmorgon-profilen Jenny Alversjö inte helt övertygad om att man kommer lyckas hålla sig på mattan under de resterande dagarna.

– Fortsättning följer, säger hon i programmet.

TV4 har ännu inte kommenterar den egna profilens uttalande om programmet.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…