Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jenny Alversjös erkännande i Nyhetsmorgon – efter Parneviks bråk: "Jag grät"

01 jun, 2018 
Malin Ljung
När Peg Parnevik gästade TV4:s Nyhetsmorgon avslöjade programledaren Jenny Alversjö att hon gråtit efter att hon lyssnat på Penny Parneviks brev till systern.
Annons

Under fredagsmorgonen gästade Peg Parnevik Nyhetsmorgon och programledarna Jenny Alversjö och Anders Pihlblad. Syftet var för att tala om sin nya singel “Loafers” – men intervjun kom snabbt att glida över på förra veckans bråk med syster Penny Parnevik.

De kända systrarna driver podcasten Pillowtalk tillsammans, men förra veckans avsnitt blev inte ett snack om livet systrar emellan. Istället var det Penny som tog över showen genom att läsa upp ett öppet brev till systern. I TV4:s direktsändning gled Alversjö snabbt från ämnet om pojkvänner som inte lever upp till ens förväntningar, till Pennys ord som berört henne något enormt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ni började bråka, sen så ville ni inte göra något podavsnitt. Men sen gick Penny ut med ett öppet brev till dig. Jag grät igår när jag lyssnade på vad Penny sa, avslöjar Jenny Alversjö.

– Det var så fint av henne, verkligen. Vi hamnade i ett jättestort bråk som syskon kan. Alltså man tjafsar om ingenting, också blir det massa low blows, man säger en massa saker som man ångrar. Och det var så himla fint, jag gick runt på stan och grät, gud vilken fin syster man har och vilken fin liksom person som jag får dela livet med.

Annons

Pennys brev till Peg handlar om hur hon ser upp till sin syster, och hur imponerad hon är över Pegs styrka att hantera hatet trots att Penny vet att on tar åt sig.

– Det är klart, den senaste tiden har det var mycket hat och jag tror folk inte fattar att jag sitter där på andra sidan och “haaa, det är nån som vill att jag ska dö eller bli våldtagen”. Ja, hur ska jag fortsätta, de tror inte det finns konsekvenser och att jag inte blir ledsen och att jag inte är en person med drömmar och känslor, säger Peg.

Hon berättar att vågen av hat som sköljt över henne den senaste tiden påverkat henne väldigt mycket, och att även mamma Mia Parnevik oroar sig för dottern.

– Den senaste tiden har det varit grovt. Mamma har ringt mig och bara “snälla var inte själv”, säger Peg och fortsätter:

– Det är på den nivån, var har vi hamnat om folk inte fattar det här är inte är ett konto, det är jag som sitter bakom det eller vem som helst och blir ledsen och arg och börjar tvivla på sig själv. Vad är det här, är jag en dålig människa.

FOTO: TV4

Annons