Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Syskonbråket slutade i tårar – nu hyllar Penny Parnevik Peg i känslosamt brev

23 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Bråket mellan Peg Parnevik och Penny Parnevik blev så stort att de inte kunde spela in sin podcast tillsammans. Istället gör nu Penny veckans avsnitt själv, och väljer att hylla sin storasyster i ett känslosamt brev.
Annons

Systrarna Penny Parnevik, 21, och Peg Parnevik, 22, har tillsammans podden Pillowtalk. I vanliga fall släpper de ett nytt avsnitt tillsammans varje onsdag, men den här veckan blev annorlunda och Penny tvingas spela in helt själv.

– Jag och Peg skulle podda igår, men det blev syskontjafs som slutade i tårar och vi kände att vi inte kan komma ut med en podd, säger hon.

Istället väljer Penny att skriva ett känslosamt brev till sin storasyster som hon läser upp. Hon säger att de är som tvillingar trots att de är extremt olika i sina personligheter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– På gott och ont har jag alltid känt vad du känner. När du får ont får jag ont, när du gråter så gråter jag, när du skrattar så skrattar jag. När folk pratar om dig så känns det som hundra knivar i min rygg. Det känns som att de pratar om mig också, säger Penny.

Hon berättar att hon ibland känner sig som sin systers tolk, eftersom att Peg ofta blir missförstådd och att hon då får rycka in för att reda ut saker och ting.

Annons

– Av någon anledning pratar inte alla ditt språk, så jag översätter för jag vet hur missförstådd du är. Du är ju min bästa kompis, även om vi bråkar.

Även familjen missförstår systern ibland. När Peg nyligen berättade om sin ätstörning öppet säger Penny att de placerade henne i en box och började tycka synd om henne. Penny önskar att de istället hade hyllat henne som en stark syster, dotter och kvinna.

– Det är inte bara familjen, du får så fruktansvärt mycket hatkommentarer och du tar varenda en så personligt. Fan vad starkt att du ens orkar ta dig ur sängen, pussa på Filip (Pegs pojkvän reds. anm.) och vara så glad när jag vet att du känner vartenda jävla ord folk skriver. Du vill bara göra den här världen till ett bättre ställe, säger Penny.

Hon avslutar med att berätta hur otroligt stark hennes syster är som person och att detta avsnitt av podcasten är en hyllning till just henne.

– Jag säger inte det tillräckligt, men jag ser upp till dig otroligt mycket. Jag kanske inte förstår dig hela tiden, men då är det viktigt att ta ett steg tillbaka och bara utgå från att du är min ängeltvilling. Till alla där ute, familj, vänner, främlingar som har en åsikt om min storasystrar. Ni får gå genom mig först, säger Penny Parnevik.

Foto: IBL

Annons