Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parneviks nya barnavslöjande med Douglas: ”Redan bestämt”

30 maj, 2018 
Penny Parnevik och pojkvännen Douglas Murray
Penny Parnevik har tidigare varit öppen med att hon vill skaffa barn med pojkvännen Douglas Murray. Nu har hon bestämt ett av de kommande barnens namn.
Annons

Tv-profilen Penny Parnevik, 21, gick i höstas ut med att hon skaffat sig en ny pojkvän. Den före detta hockeyspelaren Douglas Murray, 37, är personen som fångat hennes hjärta. Idag bor Penny ihop med Douglas i Kalifornien, och snart flyttar paret tillsammans till ett annat boende. Den här gången till en gemensam bostad som just nu håller på att byggas.

Penny Parnevik har tidigare berättat att hon har en stor barnlängtan, och att hon anser att sitt kall i livet är att få bli och vara en mamma. Nu avslöjar hon i sin podcast Pillowtalk som hon driver tillsammans med systern Peg Parnevik, 22, att hon hittat ett namn som hon gärna vill döpa ett av sina barn till – Happy Parnevik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Idéen till barnnamnet fick hon efter att hon besökt Youtube-galan Guldtuben förra veckan, som programleddes av bland annat Happy Jankell, 24. Där emot berättar hon att pojkvännen Douglas ännu inte informerats om vad deras gemensamma barn ska döpas till.

Annons

– Happy och Douglas, bara så att ni vet, mitt och Douglas barn kommer att heta Happy. Jag har inte sagt det här till Douglas än men jag har redan bestämt, säger Penny Parnevik i podcasten.

– Alltså jag måste heta Happy Parnevik, fortsätter hon drömskt i tankar om att hon själv skulle byta sitt namn från Penny till Happy.

Peg Parnevik däremot påpekar att hon ska döpa sitt barn till Happy, men att hon själv ska behålla sitt namn Penny tills dess.

– Jag tycker att det är ett asfint namn. Jag tycker inte att du ska byta till det men jag tycker att det är ganska självklart att ditt barn skulle heta Happy, säger Peg Parnevik.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons