Jenny Alversjös glädje över semestern med Anders Bernunger

Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon

Den senaste tiden har varit tuff för Jenny Alversjö.
Nu har det äntligen börjat vända och i ett inlägg på Instagram berättar Nyhetsmorgon-profilen om den stora glädjen med pojkvännen Anders Bernunger.

Jenny Alversjö har jobbat på TV4 i över 18 år och är idag en av Sveriges mest omtyckta tv-profiler. Länge har vi kunnat se henne i det populära programmet Nyhetsmorgon och än verkar hon inte ha några planer på att sluta.

Men tillsammans med sina kollegor har hon under våren fått jobba extra hårt. Med tanke på de speciella omständigheterna som råder just nu i världen har det varit ett extremt nyhetsintensivt halvår, och på det också en hel del tidiga morgnar. Men nu börjar programledaren äntligen att se ljuset i tunneln.

Intill en bild på henne och kärleken Anders Bernunger delar hon nu med sig av det glädjande beskedet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jenny Alversjö om kärleken till Anders Bernunger

Fyra år har gått sedan Jenny skiljde sig från barnens pappa Patrik Larsson. I en intervju med Expressen har hon tidigare berättat om anledningen bakom skilsmässan.

– Jag tror att livet hände. Vi hade varit tillsammans i nästan 20 år, och växte ifrån varandra. På engelska säger man you fall in and fall out of love. Jag tycker det är fint. Det är okej att sluta älska någon också, sa hon då.

Strax därefter fann hon kärleken på nytt i nuvarande pojkvännen Anders. De blev ett par 2019 och Jenny har tidigare berättat om vilket viktigt stöd han varit för henne under hennes sjukdomskamp, när hon för ett och ett halvt år sedan drabbades av en stroke.

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Han har sett mig i mitt sämsta skick och älskar mig ändå, visst är det härligt, sa hon då.

TV4-tittarna rasar efter Nyhetsmorgons miss

Jenny Alversjö går på semester

Jenny och Anders har hållit ihop sedan dess och den kommande tiden kommer Jenny att fortsätta njuta av att tillbringa sina dagar ihop med pojkvännen.

Efter en intensiv vår med tidiga morgnar och mycket jobb har Jenny Alversjö nu nämligen gått på semester, och ingen verkar gladare än Nyhetsmorgon-profilen själv.

”Efter en lång vår, många sändningar och ett extremt nyhetsintensivt halvår har jag tre veckors ledigt.Semester… Kan inte riktigt ta in det”, skriver hon på Instagram.

Jenny Alversjö kommer därmed inte att dyka upp i Nyhetsmorgon på ett tag. Enligt kollegorna är semester väldigt välförtjänt.

”Njut av vila och kärlek”, skriver bland annat vännen och kollegan Jenny Strömstedt.

”Det är du värd!! Ha fina semesterveckor nu båda två”, skriver Anders Pihlblad.

”Underbart!”, skriver Maria Forsblom.

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik Gustafsson ville inte ta bilder – möttes av skarp kritik

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs pik till doktor Mikael framför Malin Watson