ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför har Jenny Alversjö och Erik Videgård lagt ner podden

28 nov, 2023 
ERIK VIDEGÅRD, JENNY ALVERSJÖ
Erik Videgård och Jenny Alversjö hade podden Matresan ihop men den senaste tiden har det varit tyst från dem.
Nu berättar Erik om beslutet att lägga ner projektet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Alversjö om splittringen med sambon – så får hon ihop livspussletBrand logo
Jenny Alversjö om splittringen med sambon – så får hon ihop livspusslet

Erik Videgård, 63, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna. Ungefär varannan söndag är han på plats i Nyhetsmorgon och bjuder på sina allra godaste recept.

Något som många tittare lagt märke till är att det alltid är Jenny Alversjö, 49, som leder programmet när Erik syns i rutan. Nu berättar han för Hänt vad det beror på.

– Nej men jag har ju jobbat med alla programledare på Nyhetsmorgon faktiskt och för 6-7 år sedan så gjorde jag och Jenny några påföljande dagar ihop. Då kände vi väl det att vi funkar väldigt bra och Jenny har ett väldigt stort intresse för mat och vin också, säger han och fortsätter:

– Så det blev så att vi spann vidare på det liksom så vi fick en bra vänskap redan från början där med samma intressen.

Annons

Erik Videgård och Jenny Alversjö lägger ner

Vid sidan av Nyhetsmorgon kunde vi också få ta del av Jenny och Erik i deras podd Matresan. Men nu har det gått drygt 1,5 år sedan det senast släpptes ett avsnitt och många undrar ju vad som egentligen hände med podden.

Ni hade ju en podd också tillsammans?

– Jo, det hade vi. Men sedan fick vi lite för mycket att göra på bägge håll. Jag har ju så extremt mycket för mig just nu så jag har inte hunnit och vi la ju ner rätt mycket jobb på den här podden. Vi var i Italien, vi var i New york, vi var liksom runt överallt. Vi var i Åre och Helsingborg, det var liksom tv på podd så att säga fast talat, säger Erik till Hänt och fortsätter:

– Det tog rätt mycket tid. Det kanske är mest jag som inte har den tiden just nu.

Blev Jenny ledsen då?

– Nja, men hon kände samma tidsbrist. Det blir inte bra om man måste hasta ihop någonting. Det är svårt att få ihop med inspelningstid och sådär.

Därför startade Jenny och Erik podden

Erik förklarar vidare att podden dock inte är helt och hållet nedlagd, utan den är endast på paus för tillfället.

– Den är på paus! Vi får se om vi tar upp podden igen eller om det blir något annat format, det vore ju trevligt att kanske göra den med bild också om man säger så, förklarar han.

Podden hette till en början 45 minuter AV och det var Jennys idé att starta en den. Planen var enkel; duon skulle diskutera mat och dessutom använda podden som forum för att svara på olika frågor.

ERIK VIDEGÅRD, JENNY ALVERSJÖ

FOTO: TV4

Annons