LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas reaktioner efter bilden på Jenny Alversjö och Erik Videgård

23 okt, 2022 
Erik Videgård och Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon
Visste du att Jenny Alversjö och Erik Videgård arbetar tillsammans vid sidan av Nyhetsmorgon?
Nu reagerar TV4-tittarna på en ny bild med duon!
Annons
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstilBrand logo
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil

Nyhetsmorgon är ett av TV4:s populäraste program som sänds sju dagar i veckan – numera dessutom med utökad sändning på vardagarna! Programledarna i tv-rutan har dessutom genom åren blivit riktigt folkkära.

Några av de som leder tittarna genom nyhetshändelser och intervjuer är Jenny Strömstedt, Maria Forsblom, Steffo Törnquist och Jenny Alversjö för att nämna några.

Den sistnämnda ser vi ofta på helgerna och då brukar hon ha med sig kocken Erik Videgård som Jenny Alversjö dessutom driver en podd ihop med. I vanlig ordning dök duon tillsammans upp igen under söndagen, och tittarna snålar inte med sina åsikter efter nya bilden på de två!

Jenny Alversjö och Erik Videgårds okända relation – driver podcast ihop

Jenny och Erik har jobbat flertalet år tillsammans på Nyhetsmorgon. För ett tag sedan beslöt de sig för att starta en podcast ihop, något Videgård berättat om för Aftonbladet.

Annons

– Jenny och jag har jobbat i många år tillsammans på Nyhetsmorgon och hon är extremt intresserad av mat och dryck. Vi kan ofta förlora oss i samtal om matlagning, säger Erik Videgård.

Podcasten heter 45 minuter AV och det var Jennys idé att starta en podcast – där duon kan diskutera mat och dessutom använda som forum att svara på olika frågor.

– Jag får, utan att överdriva, 100-tals frågor från tittare på min Instagram om allt mellan himmel och jord när det kommer till matlagning.

TV4-tittarnas starka reaktioner efter Jenny Alversjö och Erik Videgårds bild

Och att tittarna uppskattar duon verkar det inte råda några som helst tvivel om!

Nyhetsmorgons Instagram skymtas nämligen en ny bild på Jenny och Erik – där tittarna inte snålar med sina reaktioner. Eriks kunskaper i köket verkar minst sagt imponera på tittarna och duon beskrivs som en ”favorit” efter tittarnas upptäckter i tv-rutan.

”God morgon bästa Jenny och Erik, hänger med er denna söndag. Önskar er en fin dag”, skriver en person i en kommentar.

”Godmorgon Jenny. Du har en av nymos bästa kock med dig idag”, hälsar en annan.

”Alltid godsaker när Erik är där...”, skriver en tredje person.

Godmorgon Jenny kollar alltid på er är så himla glad över att ni får sända längre nu måndag till fredag”, skriver en fjärde person.

Ni är så bra tillsammans!

FOTO: TV4

Annons