TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jennifer Lawrence första ord om 21 år äldre pojkvännen

13 aug, 2017 
Det har ryktats om att Jennifer Lawrence och Darren Aronofsky är ett par. Nu bekräftar hon det och säger sin första ord någonsin om deras kärleksrelation.
Annons

Redan precis efter att inspelningarna av den kommande skräckfilmen ”Mother!” slutat så spekulerades det kring att skådespelaren Jennifer Lawrence, 26, och Darren Aronofsky, 48, var ett par. Tidigare har Jennifer inte velat bekräfta det, men nu berättar hon för första gången om sitt förhållande med den 21 år äldre regissören. I en intervju med Vouge säger hon att det fanns någonting mellan paret från första början.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi hade energi, säger hon, och fortsätter:

– Jag hade energi för honom. Jag vet inte hur han kände om mig.

Men trots parets åldersskillnad så känner sig Jennifer säkrare än någonsin.

– Jag har varit i förhållanden förut där jag bara har varit förvirrad. Med honom är jag aldrig förvirrad. Vanligtvis gillar jag inte Harvard-personer, eftersom de ständigt måste nämna att de gått på Harvard. Han är inte sån.

Jennifer och Darren inledde sin romans i slutet av 2016, och sedan tidigare har Darren sonen Henry, 11, med skådisen Rachel Weisz. Jennifer i sin tur har haft ihop det med både Coldplaysångaren Chris Martin och skådespelaren Nicholas Hoult.

Foto: IBL

Annons