TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jennifer Lawrence dejtar 21 år äldre kollegan

18 okt, 2016 
https://image.hant.se/image-4948280?imageId=4948280&width=1320&height=689
Linnéa Geijer
Det verkar som att Jennifer Lawrence har hittat kärleken igen och det i den 21 år äldre Black Swan-regissören Darren Aronofsky.
Annons

Jennifer Lawrence, 26, ska ha träffat Darren Aronofsky, 47, i somras, då hon spelade huvudrollen i hans, ännu titellösa, kommande film. Efter inspelningen ska de ha hållit kontakten, och Jennifer, som bor i Los Angeles, ska under sommaren ha flugit till New York för att besöka Darren så ofta hon kunnat.

Det var även där paret fångades på bild för första gången då de åt lunch tillsammans i början av september.

https://www.instagram.com/p/BLsxS6zB0Lt/

– Jennifer och Darren har försökt ta det lugnt med det här, men de gillar verkligen varandra. Hon arbetade nyligen med ett riktigt tufft projekt, och sökte sig till Darren för att få stöd. De var i konstant kontakt, berättar en källa nära Darren för The Sun.

– Det verkar som att det här är den äkta varan, fortsätter källan.

jennifer-utvald
Nya maktparet i Hollywood.

Jennifer ska även ha firat sin födelsedag med Darren hemma hos Javier Bardem och Penelope Cruz. Vi får se om paret väljer att visa upp sig officiellt tillsammans på röda mattan snart, kanske under Oscarsgalan?

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons