LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jennifer Lawrence akut sjuk - rusade från Broadwayshow

19 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Jennifer Lawrence fick inte behålla senaste måltiden länge när hon var och såg Olivia Wildes Broadwayshow "1984" under måndagkvällen. Showen innehåller en hel del blod och tortyr, men enligt källor var det dock inte detta som sänkt stjärnan.
Annons

Det var många som reagerade precis som skådespelerskan Jennifer Lawrence, 26, under måndagens show “1984” som skådespelerskan Olivia Wilde, 33, och Tom Sturridge, 31, spelar huvudrollerna i. Wilde som medger att vissa scener är riktigt grova, menar att dessa reaktioner var väntade.

– Jag är inte förvånad, eftersom den här upplevelsen är unik, vågad och uppslukande, säger hon till The Hollywood Reporter.

– Den fångar in på ett sätt som innebär att publiken blir fysiskt och psykiskt obekväm, fortsätter hon.

Page Six som tidigare rapporterat om att publik reagerat starkt på showen, fick alltså återigen anledning att skriva om detta, och den här gången fanns även en känd person bland de drabbade. Men enligt källor ska det inte ha varit de skräckfyllda inslagen i “1984”som fick Jennifer Lawrence att rusa ut från Hudson Theatre för att kräkas.

– Halvvägs in i showen flög Jennifer Lawrence upp från sin plats. Några personer såg att hon mådde dåligt vid entrén. Folk som jobbade där var väldigt hjälpsamma och snälla och hjälpte henne ut, säger källan.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men enligt Page Six ska en vän till Jennifer Lawrence ha förklarat att hennes plötsliga sjukdom inte alls berodde på vad hon precis sett på scenen.

– Hon fick magsjukan av sina syskonbarn, sa vännen som också kunde tillägga att Lawrence mådde riktigt dåligt.

Men Jennifer Lawrence som är känd för att bjuda på sig själv, hanterade det hela bra med sitt lugn. Skådespelaren har tidigare delat med sig om hur hon blivit sjuk vid mindre passande tillfällen. I en tv-show förra året berättade hon om när hon blivit inbjuden till Madonnas årliga “Oscarsfest” efter att ha blivit nominerad för filmen “American Hustle” 2014.

–Det var en väldigt lyxig fest… och jag kräktes på verandan.

Foto: IBL

Annons