LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Beck-parets Jennie Silfverhjelm och Martin Wallströms kärlekslycka

19 jan, 2024 
Jennie Silfverhjelm och Martin Wallström fann varandra under inspelningarna av Beck.
Nu visar paret upp kärlekslyckan på röda mattan.
Annons
Beck-skådisarna går lös på röda mattan: ”Fake news!”Brand logo
Beck-skådisarna går lös på röda mattan: ”Fake news!”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jennie Silfverhjelm och Martin Wallström har gjort stor succé i Beck-filmerna. Jennie och Martin är inte bara kollegor utan även ett par. Det var i i höstas som Hänt kunde avslöja att de två är ett par i verkligheten.

Martin Wallström bryter tystnaden om relationen med Jennie Silfverhjelm

Även Martin har uttalat sig om deras relation. I en intervju med Expressen har han berättat hemlighetsfullt om relationen. Det är när han fick frågan om att träffa kärleken via jobbet som han snabbt försökte slå bort samtalsämnet.

– Det där kan du glömma. Det är ingen hemlighet att vi är tillsammans men alltså, jobb är jobb och privat är privat, sa Martin då till tidningen.

Vidare bekräftade han att de fann varandra under inspelningarna av Beck men mycket mer än så ville han inte avslöja.

– Ja jo så var det. Och jag förstår att det är extra pirrigt att titta på Beck nu. Men min enda kommentar till det här är väl att vi båda trivs med varandra och med jobbet.

Beck-parets stora kärlekslycka – intima bilderna på röda mattan

Nyligen dök Jennie och Martin upp tillsammans på Guldbaggegalan. På röda mattan glänste paret och av bilderna att döma ser de minst sagt lyckliga ut tillsammans!

Det är inte första gången som Martin och Jennie dyker upp på röda mattan. De två har nämligen gått på offentliga evenemang tillsammans och fotograferats sedan januari 2022 men eftersom de också är kollegor var det nog ingen som reagerade att de två kom tillsammans.

Men kanske var paret tillsammans redan på den tiden, exakt hur länge de har varit ett par har ingen av de nämligen avslöjat.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Karin Törnblom/TT

Annons