LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Beck-skådisarnas Jennie Silfverhjelm och Martin Wallströms kärlekslycka

13 dec, 2023 
Martin och Jennie
Jennie Silfverhjelm och Martin Wallström fann varandra under inspelningarna av Beck.
Nu delar Martin med sig av några nya ord om relationen med kollegan.
– Jag förstår att det är extra pirrigt att titta på Beck nu, säger han till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tar över efter Peter Haber – Filip Berg om att axla folkkära rollenBrand logo
Tar över efter Peter Haber – Filip Berg om att axla folkkära rollen

Beck-filmerna är några av de absolut populäraste bland svenska folket genom tiderna. Serien om polisen Martin Beck består av över 60 filmer och den första filmen släpptes 1967.

Både Gösta Ekman och Peter Haber har spelat rollen som Martin Beck och dessutom har vi fått se helt nya ansikten ansluta till casten under åren. Bland annat har Jennie Silfverhjelm, 43, och Martin Wallström, 40, blivit två återkommande Beck-karaktärer.

Jennie Silfverhjelm och Martin Wallström kärlekslycka – nya orden om relationen

I oktober kunde Hänt avslöja att de två är ett par i verkligheten. Det var när Hänt träffade Jennie på premiären av Bo Kaspers orkester som hon bekräftade den glädjande nyheten.

Nu har även Martin uttalat sig om relationen med skådespelar-kollegan. I en intervju med Expressen berättar han hemlighetsfullt om relationen. Det är när han får frågan om att träffa kärleken via jobbet som han snabbt försöker slå bort samtalsämnet.

Annons

– Det där kan du glömma. Det är ingen hemlighet att vi är tillsammans men alltså, jobb är jobb och privat är privat, säger Martin till tidningen.

Vidare bekräftar han att de fann varandra under inspelningarna av Beck men mycket mer än så vill han inte avslöja.

– Ja jo så var det. Och jag förstår att det är extra pirrigt att titta på Beck nu. Men min enda kommentar till det här är väl att vi båda trivs med varandra och med jobbet.

Dök upp på röda mattan tillsammans redan för två år sedan

Jennie och Martin lyckades länge hålla sin relation under radarn. De två har nämligen gått på offentliga evenemang tillsammans och fotograferats sedan januari 2022 men eftersom de också är kollegor var det nog ingen som reagerade att de två kom tillsammans. Men kanske var paret tillsammans redan på den tiden, exakt hur länge de har varit ett par har ingen av de nämligen avslöjat.

Jennie och Martin
Jennie och Martin på gala ihop i januari 2022. Foto: TT

FOTO: TT

Annons