AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Beck-skådespelarna Martin och Jennie bekräftar relationen – är ett par

12 okt, 2023 
JENNIE SILFVERHJELM, MARTIN WALLSTRÖM
Martin Wallström och Jennie Silfverhjelm spelar mot varandra i de nya Beck-filmerna.
Nu är de ett par – detta bekräftar Jennie för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tar över efter Peter Haber – Filip Berg om att axla folkkära rollenBrand logo
Tar över efter Peter Haber – Filip Berg om att axla folkkära rollen

Filmerna om polisen Martin Beck ligger svenska folket varmt om hjärtat. Filmserien är baserad på böckerna om polisintendent Martin Beck, skrivna av Sjöwall-Wahlöö. Serien består av över 60 filmer och den första filmen släpptes 1967.

Under årens lopp har det minst sagt hänt en hel del. Både Gösta Ekman och Peter Haber har spelat rollen som Martin Beck. Även nu på senare tid har nya skådespelare tillkommit, till exempel Jennie Silfverhjelm och Martin Wallström.

Nu kan Hänt avslöja att Jennie och Martin funnit kärleken i varandra. Hur länge de varit ett par och ytterligare kommentarer väljer de att inte gå in på.

Det är när Hänt träffar Jennie på premiären av Bo Kaspers orkester som hon bekräftar.

Annons

Är du och Martin ett par?

– Hahaha ja, säger hon kort och gott.

Här är deras roller i Beck-filmerna

Jennie spelar rollen som Alexandra Beijer, en polischef.

Martin spelar en ny karaktär, Josef, som kommer få en alltmer central roll i de kommande filmerna. Martin har tidigare haft roller i flera TV4- och C More-produktioner som Johan Falk, Morden i Sandhamn, Maria Wern och Snabba cash - Livet deluxe. Närmast har han haft en stor roll som Tyrell Wellick i internationellt hyllade och Golden Globe-vinnande cyberthrillerserien Mr. Robot.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons