LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jennie Hammar på dejt med brittiska stjärnan

27 jul, 2017 
AvLotta Gray
Jennie Hammar ligger inte på latsidan. Nu dejtar hon brittiska skådisar och har gått vidare i livet.
Annons

Jennie Hammar, 31, separerade från komikern Filip Hammar, 41, för drygt ett år sedan och har sedan dess varit extrem fåordig om sitt privatliv. Dock lär det inte gå någon nöd på henne då hon köpt ett stort hus med pool samt reser och far med barnen Ilse, 4,  och Tage, 2. Men när hon i egna podden “Veckans bläcka”, fick frågan om hon dejtar, öppnade hon upp sig.

– Jag har varit på någon dejt här och där men har blivit lite trött på det. Jag var på en dejt med en brittisk skådis. Vi skulle mötas mitt på dagen, hade ganska trevligt men han pratade om sig själv vilket är ofrånkomligt i den branschen. Vilka filmer, roller, en tv-serie han skulle vara med i. Skickade även en länk han ville jag skulle se. Ett ganska ocharmigt beteende, berättar hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Jennie Hammar på Grammisgalan 2017. 

Någon längtan hem till Sverige verkar hon inte heller ha trots att tanken initialt var att hon skulle flytta hem efter skilsmässan. Men det är inte bara britter hon lindar runt sitt finger, hon har även dejtat helt okända män, med mer eller mindre lyckat resultat.

– Vi var på en lajvande teater, han hämtade upp mig och vi kände ju inte varandra. Han var nykter alkoholist och så satt vi nyktra och tittade på varandra på en thaikrog, fortsätter hon

Foto: IBL

 

Annons