Därför känner du igen Jenni i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

Jenni Hammarlind i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

FOTO: discovery+, TT
Jenni Hammarlund dejtar Alex D'Rosso i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love på discovery+.
Känner du igen henne? Det är inte så konsigt!
Jenni har faktiskt synts i tv-rutan tidigare!

Ännu ett dejtingprogram är igång! Denna gång är det discovery+ som dragit igång Celebrity Ex on the beach – Peak of Love där ihågkomna Ex on the beach-deltagarna Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin ”Woodie” Skog och Edwin Ramwall nu lämnar exen på stranden för att åka mot kyligare breddgrader, skidorten Åre.

Vem är Jenni Hammarlund Celebrity Ex on the beach – Peak of Love?

Deltagarnas förhoppning hopp är att hitta ”den rätta”, och under jakten på kärleken får de dejta flera singlar vardera som rest land och rike för att bli kära!

En av singlarna som medverkar i programmet och rest till Åre är 27-åriga Jenni Hammarlund från Norrköping. Hon dejtar Alex D'Rosso, i hopp om att ett pirr ska väckas till liv.

FOTO: discovery+

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Därför känner du igen Andrea Contreras i Paradise hotel och Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

Jenni Hammarlund i Top Model 2012

Men visst kan tv-tittarna känna igen Jenni sedan tidigare? Det är ju då inte så konstigt eftersom hon synts i tv-rutan tidigare!

Jenni medverkade i tv-programmet Top Model Sverige år 2012, där ett flertal tjejer tävlade om att bli Sveriges nästa toppmodell. Det blev ingen vinst för Jenni, då den istället gick till Alice Herbst från Spånga.

Och kanske var det inget som sårade Jenni särskilt, då en dröm om modellkarriär inte verkade vara något hon drömde om egentligen.

– Jag vill inte jobba som modell men gör lite småuppdrag ibland som jag känner för. Att gå på cat walks i New York är inget som lockar mig, har Jenni tidigare berättat för Aftonbladet.

Om det uppstår kärlek mellan Jenni och Alex i discovery+ nya tv-program får framtiden utvisa!

Det första och andra avsnittet av Celebrity Ex on the beach – Peak of Love publiceras den 23 februari på discovery+, därefter publiceras ett nytt avsnitt varje tisdag.

LÄS OCKSÅ: Elin ”Woodie” Skogs ord om Dennis Mlivic – efter flingen i CEOTB

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar deltagarna i Ex on the beach Sverige

FOTO: discovery+, Karin Törnblom/TT