LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Let's dance-Jasmine i tårar efter händelsen med Aron – starka känslorna

11 maj, 2022 
JASMINE TAKÁCS, ARON ANDERSSON
Aron och Jasmine kom till kvartsfinal i Let's dance 2022. Kvällen till ära bjöd de på sitt svåraste nummer någonsin då Aron körde över Jasmine med rullstolen. Nu kan Jasmine inte hålla tårarna tillbaka.
”Vet inte var jag ska börja, så mycket jag vill säga”, skriver Jasmine.
Annons
Arons fina hyllning till vännen som dog i cancer – bara 17 år gammalBrand logo
Arons fina hyllning till vännen som dog i cancer – bara 17 år gammal

Aron Anderson, 34, och Jasmine Takács, 34, gjorde succé i Let's dance 2022. Redan från dag ett var tittarna upp över öronen imponerade över vad de kunde åstadkomma. Tricksen som Aron har bjudit på i sin rullstol har varit många, och flera gånger har nog många tittare suttit med hjärtat i halsgropen.

Aron har nämligen bland annat åkt ner för en trappa baklänges, han har hissats ner från taket och nu i kvartsfinalen körde han över Jasmine med rullstolen. Minst sagt imponerande!

Men i kvartsfinalen tog tyvärr sagan slut och dansparet tvingades lämna efter en duell mot Filip Dikmen, 25, och Linn Hegdal, 26. Efter sändningen var Aron och Jasmine ledsna, men å andra sidan har de fått riktigt goda nyheter. I juni ska de nämligen dansa i USA!

Annons

– Det hade man ju inte förväntat sig, så kanske att man kan titulera sig som proffsdansare nu, sa Aron till Hänt.

Jasmines ord om att dansa med Aron

Nu har det gått några dagar sedan den rafflande kvartsfinalen och både Aron och Jasmine har kunnat smälta det som hände. Nu berättar Jasmine om sina otroligt starka känslor och den stora tacksamheten över att ha gjort det här tillsammans med just Aron.

”Tack för våran tid, vi skapade svensk och internationell historia, jag fick göra något helt nytt, just jag!! Är så tacksam för varenda minut med dig i träningslokalen och på dansgolvet! Denna utmaning har varit den mest givande och roligaste utmaning jag gjort i min karriär!”, börjar Jasmine i ett inlägg på Instagram.

”Tack Let's dance att ni gjorde detta, visa för folket att allt är möjligt oavsett förutsättningar! Aron, vet inte var jag ska börja, så mycket jag vill säga. Men kort sagt så är du bäst och jag är så glad att ha fått dig som elev. Du har jobbat så hårt och slitit i timmar för att vi ska bjuda på show för dem där hemma. Vi har skrattat, gråtit och delat med oss av pepp. Älskar din livsfilosofi, hur du behandlar människor och ditt ödmjuka hjärta, och insikten om att ”Det Löser Sig”, något som jag för alltid kommer att ha med mig i mitt liv”, fortsätter hon.

Jasmine i tårar efter händelsen med Aron

Aron och Jasmine tog sig alltså inte till semifinalen, men trots det så är Jasmine glad att hon fick ta in Aron i sin dans-värld.

Annons

”Tack att just jag fick ge dig ett smakprov på min dans värld. Vi fick inte dansa vidare till semifinal men i mitt hjärta är du en vinnare! Tack för allt!”, skriver Jasmine medan tårarna rinner ner för hennes kinder:

”Tårarna rinner när jag skriver detta, känner sån otrolig tacksamhet. Att vi har berört folk hemma i tv-sofforna, fått folk att känna någonting, att våra danser får folk att gråta. Vi har inspirerat så många människor med funktionsnedsättningar med budskapet om att allt är möjligt! Du kommer fortsätta att inspirera folk på dina föreläsningar och jag kommer fortsätta dansa vidare i världen, men jag har fått en vän för livet och vet att vi kommer fortsätta dansa och sprida glädje tillsammans snart!”

FOTO: TV4

Annons