ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter tuffa bakslaget i Let’s dance – nu avslöjar Aron och Jasmine lyckan

07 maj, 2022 
ARON ANDERSSON, JASMINE TAKACS
Let's dance är över för Aron och Jasmine, men att landa på en fjärde plats med så tuff konkurrens är inte dåligt. Dessutom tar inte danskarriären slut här, nu är det nämligen dans i USA som står på agendan!
– Man kan titulera sig som proffsdansare nu, säger Aron till Hänt.
Annons
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”Brand logo
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Let's dance 2022 börjar närma sig sitt slut. Med endast två lördagar kvar är det nu ruskigt spännande och de som är klara för semifinal är Marie Mandelmann och Jonathan Näslund, Eric Saade och Katja Luján Engelholm, och sist men inte minst Filip Dikmen och Linn Hegdal.

I kvällens kvartsfinal delades det ut rikligt med 10-poängare från juryn. Trots att Aron Andersson och Jasmine Takács fick tre tior av juryn så räckte det inte riktigt hela vägen. I dansduellen fick de möta Filip och Linn och där tog tyvärr sagan slut.

I kvällens kvartsfinal skedde en stor ändring. Nämligen att dansparen inte fick veta vilken låt de skulle dansa till i sin andra dans. Detta är dock inget som Aron ser som en anledning till att det gick som det gjorde.

Annons

– Nja, det var ju den här dansen vi duellerade på liksom, säger han till Hänt efter sändningen.

Arons och Jasmines sorg efter resultatet i Let's dance

Att besvikelsen var total för Aron och Jasmine är något som är säkert. När Hänt träffar dem på dansgolvet är de inte alls lika sprudlande och glada som de normalt sett är.

– Det såklart att det är tråkigt, men såhär, det är ett tv-program, säger Aron och fortsätter:

– Vi gjorde ju vårat bästa, vi fick ju tre 10:or liksom, så vi går "out with a bang" och vi hade publikens stöd liksom. Det gick inte hela vägen men det är väl inte så mycket mer med det liksom.

ARON ANDERSSON, JASMINE TAKACS
Aron och Jasmine har verkligen briljerat på dansgolvet.

Aron avslöjar stora lyckan med Jasmine efter Let's dance

Aron berättar att han haft så kul under de här åtta veckorna och han är helt klart nöjd med kvällens prestation.

Annons

– Vi hade så kul och vi var så nöjda med den här dansen. Vi hade inte kunnat gjort det bättre, säger han till Hänt.

Men, allt för ledsna behöver kanske inte Aron och Jasmine vara, de kan nämligen trösta sig med något riktigt stort. Under fredagen blev det nämligen klart att i juni sätter sig Aron och Jasmine på ett flyg över Atlanten för att dansa på en gala i USA!

– Vi har ju blivit inbjudna att komma och uppträda på en välgörenhetsgala och det känns ju kul att kunna ge tillbaka med dans. Och supporta industrin, förklarar Jasmine för Hänt.

– Ja det känns ju fantastiskt att få åka dit och dansa på en stor gala i USA liksom, det hade man ju inte förväntat sig så att, kanske att man kan titulera sig proffsdansare nu, säger Aron och ler.

FOTO: TV4

Annons