ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Takács med okända mannen – avslöjar sanningen om relationen

28 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Jasmine Takács
Jasmine Takács är främst känd för att vara en av proffsdansarna i underhållningsprogrammet Let's dance.
Nu syns hon ihop med en okänd man – månader efter separationen från amerikanska pojkvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jan Malmsjös nya liv på dagverksamheten: ”Ny publik”Brand logo
Jan Malmsjös nya liv på dagverksamheten: ”Ny publik”

Proffsdansaren och Let's dance-profilen Jasmine Takács, 35, har varit en av Let's dance proffsdansare sedan 2017. När hon inte dansar i TV4-programmet har Jasmine fullt upp med sin egna dansshow, Dance the night away, som hon har tillsammans med danskollegan Aaron Brown, 33. Tillsammans turnerar de världen över med showen och har både danserskor och sångerskor med sig.

Jasmine och Aaron har kommit varandra väldigt nära, faktum är att de fram till för något år sedan var sambos.

Förra året dansade Jasmine ihop med äventyraren Aron Anderson, 35, i Let's dance. Paret fick stor uppmärksamhet, inte bara för att Aron är den första rullstolsburna personen någonsin att medverka i danstävlingen, men även för parets kemi på dansgolvet. Paret tog sig till kvartsfinal i tävlingen och slutade på en fjärdeplats.

Annons

Efter Let's dance fick paret även internationell uppmärksamhet då de blev inbjudna till att dansa på en gala i USA – något de självklart tackade ja till.

Jasmine Takács och pojkvännen gick skilda vägar efter Let's dance

Under tiden Jasmine och Aron dansade i Let's dance var Jasmine i en relation med den amerikanska riskkapitalisten Sourav. De var tillsammans under tre år och hade distansförhållande, då Jasmine pendlar mellan Dubai och London, när hon inte spelar in Let's dance och Sourav var bosatt i New York.

Jasmine har tidigare berättat för Hänt om relationen till pojkvännen Sourav och hur han ser på att hon och Aaron Brown vid tiden bodde tillsammans.

– Det som är så underbart med min kille är att han också ser Aaron som en familjemedlem, det är också att vi hänger alla tre. För jag bor ju ihop med Aaron och vi gör verkligen allt tillsammans, vi har jättebra relation.

Annons

– Hon hade pojkvän när vi var med i Let's dance, men nu är hon faktiskt singel. Så alla killar som är sugna på Jasmine: skicka ett meddelande till henne, sa Aron till Hänt då.

Jasmine Takács syns ihop med okända mannen – efter uppbrottet

Efter uppbrottet från Sourav har det spekulerats i Jasmines relationsstatus, vilket blossade upp extra mycket när Jasmine nyligen var på en resa i Paris – och syntes på bilder ihop med två män.

FOTO: Jasmines Instagram
FOTO: Jasmines Instagram

När Hänt når Jasmine kan hon berätta hur det egentligen ligger till och vilka männen är.

"Hej ja det är så mysigt i Paris! Jag är här med min bästa vän och professionella danspartner Aaron Brown. Sen har vi träffat min gamla Flatmate Hugo i Paris", skriver Jasmine i ett privat meddelande till Hänt och fortsätter:

"Tyvärr ingen romantisk get away haha"

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons