LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jasmine Takács bekräftar lyckan – klar för Let's dance 2023

17 feb, 2023 
Jasmine Takács dansade med Aron Anderson 2022.
Jasmine Takács är välkänd som proffsdansare från succéprogrammet Let's dance.
Snart är det dags för en ny säsong av programmet och Jasmine kan nu komma med ett glädjande besked.
”Vi tränar för fullt...”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"Brand logo
Aron avslöjar hemligheten bakom om extrema fallskärmsrekordet: "145 hopp på en dag"

Proffsdansaren Jasmine Takács har det fullt upp med sin danskarriär. De flesta känner nog igen henne från succéprogrammet Let's dance där hon har varit en av proffsdansarna sedan 2017.

Förra året gjorde Jasmine succé i Let's dance tillsammans med äventyraren Aron Anderson, 35. Dansduon fick stor uppmärksamhet och blev genast en av tittarnas favoriter. Aron var också den första rullstolsburna personen att medverka i danstävlingen.

Något som inte gick att ta miste om var deras kemi på dansgolvet och hur bra de trivs i varandras sällskap. Under programmet fann duon varandra så pass att de fortsatte att umgås även efter Let's dance var slut.

Jasmine Takács om relationen till Aron Anderson

Nyligen tränade de stenhårt inför den nya showen Dance the night away som ägde rum i vintras. På Instagram kunde man se flera filmklipp som Aron hade publicerat på Jasmine när de umgicks.

”Morgonmys med Jasmine Takács”, skrev Aron till ett videoklipp på Instagram story.

Annons

Jasmine har även berättat för Hänt om hur deras relation är till varandra idag. Nyligen var Aron och hälsade på i Dubai för att ägna sig åt bland annat falskärmshoppning. Jasmine är stora delar av året bosatt där och vännerna fick då mycket tid att umgås under Arons besök.

Det var så roligt när Aron kom och hälsade på! Jag fixade yatch tur, vi var på middag och show och några fler middagar tillsammans men våra vänner! Så kul att vi kunde hänga mycket när han var här! Min och Arons relation är en fantastisk vänskapsrelation. Jag har verkligen hittat en vän för livet! En av de första jag kommer höra av mig till när jag kommer hem till Stockholm för att att ta en pizza kväll med!” skriver Jasmine till Hänt.

Jasmine Takács glädjebesked – efter spekulationerna i Let's dance

Jasmine och Aron verkar verkligen ha hittat en fin vänskap och snart är det dags för Let's dance igen – men ny säsong menas ny danspartner för Jasmine. Men vem det kommer bli får tittarna inte veta riktigt än. Det är alltid ett stort intresse och det spekuleras vilt från Let's dance fansen om vem som kommer att dansa med vem.

Det är på Instagram som Jasmine kan dela med sig av det glädjande beskedet att hon är tillbaka i Let's dance-studion och redo för kommande säsong.

”Tillbaka i Sverige”, skriver hon och taggar Let's dance på Instagram.

Jasmine Takács
Screenshot Jasmine Takács Instagram.

När Hänt når Jasmine berättar hon om glädjen att vara tillbaka.

”Det känns superkul att vara med igen! Vi tränar för fullt och det går sakta framåt!”

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons