TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jasmine Gustafsson avslöjar: ”Jag och Adrian har gjort slut”

26 apr, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Jasmine Gustafsson och Adrian Montin har gjort slut
Jasmine Gustafsson och Adrian Montin blev ett par efter sin medverkan på varsitt håll i Paradise Hotel, efter nästa tre år tillsammans har paret nu gått skilda vägar.
Annons

Jasmine Gustafsson, 23, slog igenom i dokusåpan Paradise Hotel för några år sedan och har efter det blivit ”Jasse” med hela Sverige. Året därpå gjorde Adrian Montin, 25, succé i samma program och skapade en hel del rubriker med sitt spelande. Efter deras medverkan i programmet på varsitt håll uppstod kärlek mellan ph-profilerna och de blev snabbt paret på allas läppar. Kärleken varade i flera år, men alla sagor har sitt slut. Nu berättar Jasmine i ett öppet och otroligt gripande klipp på sin Youtube-kanal att paret bestämt sig för att gå skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och Adrian har gjort slut. Jag har velat berätta det här för er nu ett tag men jag har inte orkat, det här hände för cirka en vecka sen och jag har inte riktigt själv vetat hur jag ska smälta det här, säger Jasmine i klippet.

Tv-profilen kan inte hålla tillbaka tårarna och bryter ihop totalt när hon börjar berätta vad som hänt. Paret skiljdes åt som vänner, men det gör det inte mindre jobbigt.

Annons

– Jag har mått jätte, jättedåligt i en vecka. Jag har inte orkat någonting. Det har i alla fall tagit slut mellan oss och vi har fått ett bra avslut, men jag tycker att det här är så jävla jobbigt, säger hon.

Trots att hon har mycket känslor att hantera och att det är tufft för henne att prata om uppbrottet känner hon i alla fall att hon vill dela med sig av vad som hänt. Och samtidigt försöker hon sätta ord på sina känslor kring uppbrottet.

– För mig är det som att någonting inom mig har dött, Adrian är min och har varit det i snart tre år. Vi har delat allt tillsammans, haft en lägenhet tillsammans, vi har en hund tillsammans, vi har jobabt tillsammans och haft i princip allt tillsammans. Jag har förlorat en väldigt stor dela av mitt liv, säger hon.

Anledningen till att hon själv går ut och pratar om uppbrottet är för att de varit ett offentligt par och hon känner att hon vill dela det med sina följare. Men hon orkar inte svara på några frågor.

Annons

– Jag orkar inte få mer frågor om det här, jag kommer inte gå in på några detaljer om varför det tog slut eller vem det var som gjorde slut. Men ni ska veta att vi är jättebra vänner fortfarande. Jag var i Göteborg i helgen, hämtade mina saker och sa hejdå

Ett uppbrott är aldrig enkelt och man kan tydligt se hur tufft det är för henne att prata om det som hänt, men ibland finns det ingen annan utväg.

– Det här är det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, och jag vet att han känner detsamma. Men just nu är vi på en plats i livet där det inte fungerar mellan oss, där vi inte kan vara ed varandra för vi båda vill bara må bra och just nu kan vi inte ge det till varandra.

Vi sänder massa kärlek ut till paret!

Foto: Stella Pictures, Youtube

Annons