Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Paradise Hotel-vinnaren visar upp resultatet efter hemliga ingreppet: ”Efter flera år av ångest”

13 apr, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Efter flera år av ångest valde Paradise Hotel-profilen Alexander d'Rosso att göra något åt hans flyende hårfäste. Nu berättar han om resultatet efter hårtransplantationen.
Annons

Paradise Hotel-vinnaren Alexander d’Rosso har under många år haft ångest över sitt flyende hårfäste. I förra veckan berättade han på Instagram att han nu gjort slag i saken – och gjort en hårtransplantation.

Efter flera år av ångest beslutade jag mig för att ta tag i problemet som jag mått väldigt dåligt över”. skriver Alexander d’Rosso i ett inlägg på sin Instagram.

Hårsäckar från bakhuvudet flyttades till de oråden där mest hår försvunnit. I inlägget uppmanar han även fler att göra samma sak som honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag hoppas jag kan inspirera er som har en möjlighet att förändra de ni mår dåligt av, att våga ta steget!” skriver han.

Till Hänt skriver Alexander d’Rosso att han mår bra.

”De är de första 10 dagarna som är lite jobbiga då man inte får röra de nyopererade områdena”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Alexander d’Rosso kommer att göra sex kompletterande behandlingar under det kommande halvåret, som kommer att boosta tillväxten av hår.

Annons

”Det första resultatet är jag jättenöjd med men slutliga resultatet kommer ett år efter operationen, så jag är supertaggad för att se hur det blir”, skriver han.

https://www.instagram.com/p/Bg8t7hHBSx3/?hl=sv&taken-by=alexdrosso

Alexander d’Rosso vann dokusåpan Paradise Hotel tillsammans med Anna Bohman 2016.

– Det känns wow. Det är nog det största jag har lyckats med, sa Alexander då till Aftonbladet.

Efter segern berättade han att det var hans taktiska spel som gav honom segern.

– Jag fick köra ett dubbelspel och klura mig fram. Men i slutändan måste man ändå vara omtyckt för att folk ska rösta på en. Jag tror inte jag sa något dåligt om någon under hela tiden för jag tyckte inte illa om någon. Ibland blev man irriterad men jag hängde aldrig ut någon. Jag tror att många tog ut sina aggressioner och därför blev de mindre omtyckta, sa han då.

Alexander och Anna vann en halv miljon kronor som de fick dela på.

Foto: Privat, Instagram, IBL

Annons