Idol 2023 marknadsföring banner

Janne Anderssons bebislycka – har fått sitt fjärde barnbarn: "En liten Tage"

26 jul, 2021 
AvMikael Einarsson
Janne Andersson med hustrun Ulrika
I fredags gästade förbundskaptenen Janne Andersson Tilde de Paulas nya talkshow Tilde.
Under sändningen avslöjade Janne den stora familjelyckan.
– Det är en stolt morfar som sitter här, säger han.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Janne Andersson, 58, har varit förbundskapten för svenska herrlandslaget i fotboll sedan 2016. Genom åren har Andersson blivit väldigt populär bland svenska folket.

Inte bara för de framgångar under de mästerskap som förbundskaptenen tagit Sverige till, utan även för sitt raka men hjärtliga ledarskap – som respekterats stort av både spelarna och fansen.

Men det är inte bara på fotbollsplanen det går bra för Janne Andersson just nu, även privat.

Janne Andersson: Stolt morfar

När hallänningen gästade Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde i fredags berättade Andersson om den stora familjelyckan med hustrun Ulrika. Tidigare under fredagen blev nämligen förbundskaptenen och frun morfäder – för fjärde gången.

– Vår äldsta dotter, Louise, födde en liten Tage i eftermiddag, så jag fick mitt fjärde barnbarn, vilket är helt fantastiskt roligt. Allt har gått bra, så det är en stolt morfar som sitter här. Det är jätteroligt, sade Janne under sändningen.

Annons

– Vi är så glada för din skull, men bara en bråkdel så glad som du är. Du har liksom studsat runt här idag, avslöjade programledaren Tilde de Paula Eby med ett leende.

Janne Andersson erkände att det hade varit lite nervöst innan beskedet att det yngsta barnbarnet föddes.

– Ja, det är bra grejer. Man är orolig över sina barn, alltid, livet ut. Det är en last som vi som är föräldrar alltid kommer att bära med oss. Så det är klart, när någon ska föda barn så är det extra speciellt, så det är väldigt skönt att det är över faktiskt.

Janne Andersson om sina känslor

Tilde konstaterade i sändningen att det var mycket känslor.

– Du är så emotionell, Janne…

– Ja, jag är det. Jag har hela registret i mig. Från det mest känsliga, som kan komma när som helst, till det mest ilskna, jag har hela spelet i mig, säger han.

Senare under sändningen överraskades Janne helt plötsligt av ett par hälsningar från de tidigare landslagsspelarna, Mikael Lustig, Sebastian Larsson och Marcus Berg.

Annons

– Jag ville bara tacka för förtroendet jag fått från dig under alla dessa år. Det kommer bli spännande att följa dig och grabbarna under kvalet, säger Lustig.

Sebastian Larsson fyller i:

– Jag skulle bara vilja säga ett stort tack för den fantastiska tid vi hade i landslaget. Det var en ära varje gång man fick ha på sig den blågula tröjan.

Även Marcus Berg hade ett par ord han ville säga.

– Jag skulle vilja hylla dig för den person du är. Du står för dina åsikter och tror alltid på det vi gör och det du gör vilket också skapar en trygghet för laget. Tack för allt, säger han.

FOTO: TT

Annons