LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Janebrink tar avsked – beslutet för karriären: ”Närmar sig sitt slut”

13 sep, 2022 
Casper och Dennis Janebrink
Casper Janebrinks pappa Dennis Janebrink har haft en lång och framgångsrik musikkarriär.
Men nu har Dennis band Flamingokvintetten beslutat sig för att lägga ner.
”Någonstans har ju vägarna en ände”, skriver bandet på sin hemsida.
Annons
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnetBrand logo
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnet

Casper Janebrink, 52, är frontperson för dansbandet Arvingarna. Gruppen består förutom Casper även av Lars "Lasseman" Larsson, 50, Kim Carlsson, 50, och Tommy Carlsson, 54.

Nu i dagarna har Arvingarna en stor dag framför sig, deras krogshow I love Arvingarna har nämligen premiär och dessutom väntas Caspers tredje barn födas.

– Det känns bra faktiskt. Det känns gött att veta det att man har den här krogshowen nu hela hösten i Göteborg, på hemmaplan. Man kan lägga fokus på den men jag kan också lägga fokus på familjen, sa Casper nyligen till Hänt.

Casper Janebrink om relationen till sin pappa Dennis Janebrink

Att Arvingarna-medlemmarna är födda med musik i blodet är inte allt för konstigt då de alla fyra är barn till andra musiker. Caspers pappa är Dennis Janebrink, 76, och han är basist i Flamingokvintetten, vilket han varit sedan bandets start 1960.

Annons

Casper har tidigare berättat om hur relationen till hans pappa ser ut idag och det stod inga tvivel kring att pappan och sonen gärna tillbringar tid ihop.

– Jag umgås ofta med farsan. Han är jätteskön att hänga med, sa då Casper till Expressen.

Även Casper ex-fru Helena Janebrink, 44, som han skilde sig med i våras, ser ut att ha en fin relation till Dennis Janebrink. Flertal gånger efter skilsmässan har Helena nämligen kommenterat Dennis bilder på Instagram.

Dennis Janebrinks beslut för karriären – lägger ner

Dennis och resten av Flamingokvintetten har haft en lång och framgångsrik karriär men nu ser det ut som slutet är nära. Nyligen var nämligen bandet iväg på en turné med namnet The farewell tour och på bandets hemsida står det förklarat att Flamingokvintetten nu vill ta farväl av fansen.

Annons

”Välkomna till bandets lite försenade 60-årsjubileum och turné 2022 samtidigt som en era närmar sig sitt slut. Någonstans har ju vägarna en ände. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 62 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

I somras släppte bandet däremot ett nytt album så om Dennis och gänget har lagt ner helt verkar oklart. Men med tanke på turnéns namn verkar avskedet nära.

FOTO: Sveriges radio

Annons