LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jan Johansen och Jenny ska gifta sig: Det blir bröllop

14 jan, 2017 
AvOla Brising
De gifter sig till sommaren. Jan Johansen och sambon Jenny Sandberg har inte ens varit ihop ett år.
Annons

Artisten Jan Johansen, 50, och ex-hustrun Pia, 51, skilde sig i februari 2015. Jan, som är nykter alkoholist, har själv berättat att uppbrottet delvis berodde på att Pia hade problem med att hantera hans nya nyktra och något tråkigare jag.

Jan Johansen, Pia Johansen var tillsamans drygt 14 år.
Jan och Pia var ett par i drygt 14 år.

Efter skilsmässan gick Pia vidare och inledde ett förhållande  med Stephan Kolding, 48, som hon är tillsammans med sedan snart två år. Jan träffade först Maria Berglund, 42, som han hade en kort relation med och då han fyllde 50 år den 9 januari i fjol dejtade han Anette Sjöman, 44.

Men strax efter 50-årsfesten på båten M/S Molly i Stockholm tog sig kärleken ton för sångaren på riktigt igen då han träffade Jenny Sandberg, 46. Jan började snabbt spendera en allt större del av sin tid hemma hos Jenny i Uppsala. När Hänt pratar med honom berättar han:

Annons

– Min lägenhet i Huddinge står tom sedan ett år. Jag ska försöka hyra ut den nu, men vill inte sälja den förrän vi verkligen bestämt oss för var vi ska bo i framtiden.

Tillsammans med ex-frun har Jan sonen Tim, 11, som bor hos henne i Huddinge. Att han själv numera bor i Uppsala ser han inte som något stort problem:

– Det löser vi. Det tar faktiskt inte mer än en timme att köra mellan Uppsala och Huddinge.

Jan Johansen, Jenny Sandberg var nyligen på bröllopsgala för att bli inspirerade.
Strax före jul var Jan Johansen och Jenny på Bröllopsguidens Bröllopsgala för att finna inspiration inför sommarens vigsel.

Och att Jan och Jenny har starka känslor för varandra råder det inga som helst tvivel om. För nu, mindre än ett år efter deras första kyss, stundar bröllop. En inbjudan har redan gått ut till vänner och bekanta och själva vigseln kommer enligt planerna att äga rum i sommar.

– Det blir bröllop i Uppsala i juli om allt går som vi vill, bekräftar Jan.

Foto: IBL, Pixabay

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons