LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jan Johansens flickvän Jenny avskyr rampljuset

08 jul, 2016 
Hänt
Jan Johansen må älska att synas men det gör inte hans flickvän. Jenny Sandberg undviker kamerablixtarna till varje pris.
Annons

Omgivningens förvåning var stor när “Se på mig“-stjärnan Jan Johansen, 50, lämnade in en skilsmässoansökan i februari 2015. Efter 14 år med hustrun Pia, 51, var separationen ett faktum. Snart fann dock Jan kärleken igen och på Tony Irvings bröllop visade han stolt upp norrländskan Maria Berglund, 42. Men lyckan blev kortvarig. Efter fem månader var Jan singel igen.

– Det var bökigt med avståndet. Det och lite annat, kommenterade Jan som dock inte gav upp kärleksjakten.

Jan Johansens flickvän Jenny Sandberg avskyr att vara i rampljuset, något hon dock får vänja sig vid.

Sedan i våras har han nämligen kilat stadigt med sockersöta Jenny Sandberg, 45, som jobbar på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

– Det känns jättebra! försäkrar Jan som beskriver sin nya tjej som snäll, vänlig, intelligent, förståndig och vacker. De roas av alltifrån att laga mat ihop till att hälsa på vänner och bekanta, och krockar egentligen bara på en punkt. Medan Jan gärna låter sig exponeras i medias blixtljus är Jenny den tillbakadragna typen.

Annons

– Jenny följer med mig på vissa saker som hon tycker låter trevliga, men hon hatar att bli fotograferad! Det tycker jag är coolt, säger Jan och utvecklar saken:

– Det syns inte utåt, men hon blir spänd, stelnar till och blir svettig. Men jag älskar henne för den hon är, jag blir inte ett dugg ledsen eller så! Jag respekterar att hon tycker att det är jobbigt och jag vill inte ändra på något hos henne. Hon är som hon är och så ska det vara, fastslår Jan och tillägger att det känns väldigt rätt med Jenny på många olika plan.

– Folk säger att vi är väldigt harmoniska i vår relation. Och ja, vi funderar på att flytta ihop lite längre fram!

Av Ola Lagerström
Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons